9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAntonia petrece alături de fani

Antonia petrece alături de fani

Invitată să cânte la Timişoara şi Gherla în weekendul trecut, Antonia s-a distrat până spre dimineaţă alături de miile de petrecăreţi veniţi la show-urile sale.
Vineri seară, Timişoara a dansat şi cântat alături de ea, mii de zâmbete acompaniind-o la fiecare acord. Deşi spectacolul a avut loc într-unul dintre cele mai mari cluburi din oraş, publicul venit să o asculte a depăşit cu mult capacitatea localului, oamenii fiind nevoiţi să aştepte o nouă vizită a Antoniei la ei în oraş. Cântăreaţa s-a lăsat răsfăţată de fanii care i-au cerut autografe şi a rămas să petreacă alături de ei până spre dimineaţă.
Sâmbătă, în Gherla, petrecerea s-a încins până la punctul la care zeci de fani au dansat pe bar pe ritmurile noilor piese, „I Got You“ şi „Jameia“. Deşi au fost lansate de curând, publicul a învăţat deja fiecare vers al pieselor, formând alături de ea o trupă de backing vocals cu sute de voci. Show-urile Antoniei devin din ce în ce mai incitante, ea oferindu-le fanilor ocazia de a asculta în premieră piesele la care lucrează în prezent. Artista a făcut vizite foarte dese în studio în vara aceasta, colaborând cu mulţi compozitori români. Toate aceste producţii vor fi adunate pe un album, primul din cariera sa solo. Fiecare săptămână îi aduce cântăreţei noi concerte în toate colţurile ţării şi nu numai, ea pregătind în acelaşi timp şi lansarea unui nou single şi, bineînţeles, filmarea mult aşteptatului său videoclip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS