9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este posibil să aveţi parte de un eveniment care vă va lua prin surprindere; ar fi bine să nu reacţionaţi înainte ca lucrurile să se limpezească. De asemenea, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii. La serviciu vor fi multe de făcut. Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă rămână timp şi pentru divertisment.

Taur
Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. În cazul în care aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să aveţi un conflict cu o autoritate.  

Gemeni
Reușiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. N-ar fi exclus să apară şi unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri. Încercaţi să fiţi mai eficient.
 
Rac
Colaborările vor fi importante, dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primiţi o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par să vă intereze într-o prea mare măsură.

Leu
Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai delicate, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o investiţie, va trebui să analizaţi situaţia pe toate feţele. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi veţi face o impresie excelentă unor persoane de sex opus.

Fecioară
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această zi. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În plan profesional, eforturile dumneavoastră se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul superiorilor ierarhici.     

Balanţă
Unele din nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi la serviciu veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par a vă avantaja, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât vă doriţi. Din păcate, în familie sunt unele neînţelegeri.

Scorpion
O mare parte din atenţia dumneavoastră se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate, dar şi să faceţi investiţii inspirate. Familia vă va da un sprijin substanţial în această direcţie. Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a pune la punct chestiuni legate de casă sau de familie.

Săgetător
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, şansa va fi de partea dumneavoastră. În a doua parte a zilei, este posibil să se producă un eveniment care va aduce relaxarea în familie.

Capricorn
Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nici o şansă să le ocoliţi. Capacităţile mentale vor atinge un maximum la începutul zilei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie.   

Vărsător
Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea apărea o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent.  

Peşti
Deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare pe care o veţi sărbători în familie. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru relaxare. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru. În plan sentimental, sunteţi cam nemulţumit, dar în scurt timp situaţia se va îmbunătăţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS