14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTaylor Swift, obsedată de Jake Gyllenhaal

Taylor Swift, obsedată de Jake Gyllenhaal

Cântăreaţa americană de country-pop Taylor Swift are inima împărţită între doi bărbaţi, informează site-ul www.terra.es. Deşi este într-o relaţie cu actorul din „High School Musical“, Zac Efron, se pare că artista se gândeşte în continuare la fostul iubit, actorul Jake Gyllenhaal, căruia i-a dedicat o parte dintre piesele de pe noul său disc.  
Obsesia pentru relaţia anterioară şi despărţirea de actor au constituit surse de inspiraţie pentru Taylor Swift. Logodna sa cu Jake Gyllenhaal nu a durat mai mult de şase luni, însă despărţirea de acesta a lăsat urme însemnate în inima ei.  
Cântăreaţa, de 21 de ani, a avut doar câteva relaţii amoroase, dar şi acestea au fost destul de rare şi de scurtă durată. Unul dintre foştii iubiţi este Taylor Lautner, actorul din filmul „New Moon“. Noua cucerire a cântăreţei, Zac Efron, este fostul partener al Vanessei Hudgens, pe care a părăsit-o pentru Taylor Swift.
Potrivit Hollywoodlife, deşi este ancorată în trecut, cântăreaţa, care a vândut peste 20 de milioane de discuri, a decis să facă publică noua relaţie pe care o are cu Efron.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS