19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrimăvara... cu schimbări

Primăvara… cu schimbări

Toate femeile își doresc, la un moment dat, o schimbare de look, iar primăvara este momentul perfect pentru a-şi pune planul în aplicare. Fie că s-au plictisit de o tunsoare, fie că nu mai e la modă un stil de manichiură, fie că pur și simplu nu se mai plac în pielea lor, schimbarea de look le va aduce femeilor acel plus de încredere de care au nevoie pentru a se simți mai bine. Nu trebuie să faceţi cheltuieli mari și să înlocuiţi întreaga garderobă, schimbarea de look se poate face urmând câţiva pași simpli.
 Dacă obișnuiaţi să vă țineţi părul strâns într-o coadă sau cu o bentiță sau să aveţi cărarea pe mijloc sau într-o parte, aranjați-vă părul într-un mod diferit. Acest truc este indicat persoanelor care au părul lung. Nu este nevoie să vă tundeţi pentru a se vedea diferența. Trebuie doar să vă schimbaţi cărarea.
Nu trebuie să vă cumpăraţi o bluză nouă. Este suficient să vă achiziţionaţi doar o broșă, un colier sau o curea. În acest fel, bluza dumneavoastră favorită va părea nouă. De asemenea, vă puteţi cumpără o poșetă nouă. Iar o pereche de pantofi noi și moderni va schimba cu totul o ținută pe care o purtaţi în mod obișnuit. Trebuie totuşi menţionat că este foarte greu să vă schimbaţi lookul dacă aţi făcut o pasiune pentru anumite haine și le purtați doar pe acelea, deși șifonierul dumneavoastră este plin. Aşadar, „aerisiţi-vă“ un pic şifonierul şi renunţaţi la lucrurile pe care nu le-ați purtat deloc în ultimul an.

Machiaj nou

Roșul nu se demodează niciodată. Nu trebuie să vă fie frică să-l puneți pe buze. În plus, vă va da și un plus de feminitate. „Un ruj roșu este asemenea unei bijuterii fine. Va atrage negreșit atenția“, spune James Boehmer, make-up artist al companiei de cosmetice NARS.  
  Mai toate doamnele folosesc celebrele dermatografe negre sau maro. Ieșiţi din anonimat cu o linie trasată cu un dermatograf albastru puternic la coada ochiului și albă spre interiorul ochiului. Puteţi să alegeţi și pentru mascara o nuanță de albastru marin sau indigo. Puteți să faceți o schimbare de look alegând un nou stil de manichiură, pentru că mâinile spun foarte multe despre o persoană. Optaţi pentru culori puternice sau alegeţi nuanţe de bej şi gri – sunt alegeri mult mai şic.
 sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS