11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Situaţia reintră în normal pe plan financiar şi, din fericire, vă purtaţi mai rezonabil atunci când vine vorba despre bani. Este o zi frumoasă şi în plan amoros, cu momente deosebite alături de persoana pe care o iubiţi. În relaţiile cu restul lumii, se poate ca oamenii din jur să creadă că sunteţi prea sigur pe propriile forţe, poate chiar un pic trufaş.  

Taur
Nu vă lăsaţi dezorientat de toate schimbările care au loc la serviciu. În final, multe dintre aceste schimbări vi se par stimulante şi veţi avea de câştigat de pe urma lor. Este important să vă concentraţi atenţia numai asupra lucrurilor cu adevărat importante. Chiar dacă nu sunt genul dumneavoastră, astăzi mondenităţile şi relaţiile superficiale vă amuză copios. În plan amoros, dorinţa dumneavoastră cea mai mare este să aveţi parte de stabilitate.

Gemeni
Astăzi există o mare oportunitate de deschidere către o lume intelectuală sau spirituală. Vă interesează călătoriile, discuţiile, lectura, studiul şi aveţi posibilitatea să vă întâlniţi cu oameni cu aceleaşi interese. Viaţa sentimentală vă aduce probleme: se poate să fie vorba despre o decepţie sau chiar de o despărţire. Vă va fi foarte greu să faceţi o alegere clară, pentru că deocamdată sunteţi prins, din mai multe puncte de vedere.
 
Rac
Astăzi ar trebui să abordaţi în familie anumite probleme care trebuie să fie rezolvate. Se poate să primiţi sprijinul unei persoane influente. Dacă aveţi deja o relaţie, va trebui să treceţi cu bine peste unele conflicte, care sunt mai mult sau mai puţin grave. Pe de altă parte, poate fi o zi destul de promiţătoare, în care să luaţi decizia de a avea un copil sau de a face o schimbare majoră.     

Leu
Dacă aţi avut o mulţime de obstacole de depăşit în activitatea profesională, acum este momentul să faceţi progrese. Aptitudinile şi calităţile dumneavoastră sunt apreciate astăzi. În privinţa situaţiei financiare, va trebui să aveţi multă grijă la felul în care investiţi banii. În plan amoros, chiar dacă faceţi cuceriri, nu sunteţi interesat să rămâneţi fidel. S-ar putea să vă intereseze mai multe persoane şi să nu ştiţi pe care o iubiţi cu adevărat.  

Fecioară
Este o zi în care vă dedicaţi prietenilor. Se poate să vă daţi seama că în cercul dumneavoastră de cunoştinţe numai unii vă merită cu adevărat prietenia, în timp ce alţii sunt nişte pierde-vară. În activitatea profesională, este important să fiţi foarte atent ce spuneţi, pentru că puteţi face gafe de proporţii. În cuplu obţineţi multe lucruri de la partener dacă ştiţi cum să vorbiţi.      

Balanţă
Nu este cazul să le cereţi celor din jur să facă imposibilul. Tot ce reuşiţi este să complicaţi lucrurile, aşa că va fi nevoie de concesii. Se ivesc oportunităţi de a face bani: fie că veţi câştiga la jocuri de noroc, fie că vi se propune un post cu un salariu mai mare, oferta este suficient de atrăgătoare pentru a vă capta atenţia. În cuplu, aveţi parte de intimitate şi de complicitate, iar lucrurile pe care le faceţi împreună cu partenerul vă fac bine.

Scorpion
Chiar dacă se poate ca un prieten să vă fi greşit, nu trebuie să îi purtaţi ranchiună la infinit. În activitatea profesională vă folosiţi de originalitate şi de intuiţie pentru a vă atinge scopurile. În plan amoros, singurele care vă interesează sunt potenţialele aventuri şi idile care vă oferă senzaţii tari, fără să vă complice viaţa. Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, este recomandat să acordaţi mai multă atenţie partenerului.    

Săgetător
Evenimentele care au loc acum în viaţa amoroasă sunt de bun augur. Se poate să aveţi parte de o întâlnire importantă, dar se poate să fie vorba şi de o despărţire. Oricum ar fi, aceste evenimente se vor dovedi benefice pentru viitor. Primiţi un sprijin important şi se poate să puneţi la cale unele alianţe, care să vă ajute pe plan financiar. În ceea ce priveşte profesia, trebuie să fiţi foarte atent să nu pierdeţi beneficiile câştigate până acum.

Capricorn
Dacă aţi avut ceva probleme în viaţa sentimentală, acum este momentul să faceţi un gest frumos faţă de partener. Chiar dacă aţi avut parte de unele succese profesionale, acest lucru nu înseamnă că este totul câştigat. Acasă sunteţi ceva mai flexibil decât de obicei şi chiar recunoaşteţi că se mai întâmplă şi să nu aveţi dreptate. Astăzi, mai mult decât de obicei, vă va face mare plăcere să vă petreceţi timpul în sânul familiei.

Vărsător
Vă cam lipseşte simţul raţiunii atunci când este vorba despre persoanele pe care le iubiţi. Este important să respectaţi nevoia lor de libertate. Astăzi daţi dovadă de foarte multă răbdare. Iniţiativele pe care le luaţi acum sunt pline de succes. Dacă nu sunteţi căsătorit şi vă simţiţi legat de libertatea dumneavoastră, acest lucru nu înseamnă totuşi că nu vă gândiţi la un cămin.

Peşti
Este o zi în care situaţia financiară este destul de instabilă. Dacă vă faceţi toate capriciile şi nu vă gândiţi la consecinţe, lucrurile se pot agrava. În această perioadă, în special călătoriile şi achiziţiile importante vă afectează serios bugetul. Viaţa sentimentală, însă, este aducătoare de satisfacţii. În cazul în care sunteţi singur, dacă există o persoană care vă place în mod deosebit, ar trebui să faceţi primul pas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS