20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNicole, mândră de propriul trup

Nicole, mândră de propriul trup

Fosta iubită a pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger, a mărturisit că, după ani întregi de frustrări legate de propria siluetă, este în sfârşit mândră de propriul trup, informează dailymail.co.uk. Într-un interviu acordat revistei americane Shape, vedeta a povestit despre lupta pe care a dus-o cu ea însăşi în adolescenţă pentru a fi cât mai slabă. „Am început să fac
jogging şi să număr caloriile de la vârsta de 14 ani. Am urmat toate dietele care îţi trec prin minte. La momentul la care m-am alăturat trupei Pussycat Dolls, petreceam cel mai mult timp pe cântar. A devenit duşmanul meu pentru că observam că, atunci când exersam mai mult, luam în greutate. Acum, după ce am depăşit vârsta de 30 de ani, am lăsat cântarul deoparte – mă ghidez doar după cum se aşază hainele pe mine“, a dezvăluit Scherzinger.  
De altfel, silueta perfectă a lui Nicole poate fi admirată într-un pictorial artistic pentru un album realizat de unul dintre cei mai celebri fotografi de modă din lume, Raphael Mazzucco.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU