17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKate Middleton, desemnată regina stilului britanic

Kate Middleton, desemnată regina stilului britanic

Concurenţa a fost acerbă în acest an pentru câştigarea titlului „Cel mai bun look din Marea Britanie“, clasament realizat de Harper’s Bazaar. Au fost selecţionate englezoaice strălucitoare ca Emma Watson, Kate Moss, Keira Knightley sau Tilda Swinton, în final însă, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, s-a clasat în fruntea listei. Publicaţia Daily Mail a precizat că juriul a apreciat capacitatea ei de a fi la fel de elegantă şi atunci când se plimbă pe stradă, şi când poartă haine de marcă, la diferite ocazii oficiale. „Ne-a oferit cel mai fascinant moment de modă al anului, dacă nu chiar al secolului“, a explicat Lucy Yeomans, editor la Harper’s Bazaar. Chiar dacă ducesa a fost mult criticată în ultima vreme, succesul ei rămâne asigurat. Ceea ce se remarcă la soţia prinţului William este nu numai stilul, ci şi felul în care a evoluat acesta, respectiv felul elegant în care a trecut de la statutul de studentă discretă la Universitatea St. Andrews la cel de ducesă.
Printre designerii preferaţi ai ducesei se numără casa Alexander McQueen, Alice Temperly, Bruce Oldfield sau Sophie Cranston. De asemenea, proaspăta ducesă de Cambridge a fost apreciată pentru că a readus în centrul atenţiei accesorii clasice ca pălăriile şi că „ştie întotdeauna cum să combine hainele ieftine cu cele realizate de designeri celebri“, după cum au explicat editorii revistei Vanity Fair, care au clasat-o pe viitoarea regină pe locul trei într-un top al eleganţei, realizat de data aceasta la nivel mondial.

Muze cu stil

Ducesa de Cambridge este urmată în clasament de cântăreaţa Florence Welch. De altfel, aceasta a fost sursa de inspiraţie pentru noua colecţie Gucci, pentru sezonul toamnă/iarnă 2011.
„Atunci când am creat această colecţie, mă gândeam la o muză puternică şi misterioasă. Florence Welch este o astfel de femeie. Am cunoscut-o la Los Angeles, la ediţia din acest an a galei de decernare a premiilor Grammy, şi am fost captivată de personalitatea ei. Are o personalitate puternică, iar concertele ei sunt fascinante. Are, totodată, acel look încrezător, care merge mână în mână cu stilul feminin promovat de casa Gucci“, a declarat Frida Giannini.
Medalia de bronz i-a revenit actriţei Andreea Riseborough, care s-a făcut remarcată în Anglia după ce a jucat rolul lui Margaret Tatcher în filmul de televiziune „The Long Walk To Finchley“, lansat în 2008. Actrița a pozat alături de Madonna pentru cel mai recent număr al revistei Harper’s Bazaar. De altfel, Andreea interpretează rolul lui Wallis Simpson în pelicula „W.E.“, produsă de Madonna, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția. În clasament sunt prezente şi manechinul Kate Moss, actriţele Tilda Swinton şi Keira Knightley şi stilista Stella McCartney.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS