19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă este destul de greu să vă descurcaţi, din punct de vedere financiar. Resursele sunt pe sfârşite, dar v-aţi dori să puteţi să mai faceţi nişte cumpărături. Partenerul de viaţă vă poate ajuta în acest sens. Nu mai sunteţi dispus să lăsaţi nimic la voia întâmplării în ceea ce priveşte activitatea profesională. Vă organizaţi munca în aşa fel încât să fiţi sigur că vă veţi atinge obiectivele. Acasă aveţi impresia că familia intervine în chestiunile intime şi reacţionaţi vehement.

Taur
Sunteţi conştient de farmecul personal şi vă folosiţi de el pentru a vă convinge familia, atunci când doriţi să primiţi ceva. În dragoste aveţi parte de momente foarte frumoase alături de persoana iubită. Dacă nu aţi plecat încă în vacanţă, aţi putea să mergeţi undeva cu partenerul, pentru câteva zile pline de romantism. Dacă sunteţi singur, aveţi toate şansele să vă îndrăgostiţi.  

Gemeni
În plan sentimental, este o zi bună pentru a vă consolida relaţia cu partenerul. La serviciu puteţi realiza lucruri frumoase, cu ajutorul imaginaţiei. Este bine să fiţi circumspect cu persoanele care încearcă să vă dea tot felul de explicaţii detaliate azi. În cazul în care vă bazaţi pe acestea pentru rezolvarea împreună a unui proiect, cel mai sănătos este să luaţi frâiele în mâini şi să duceţi la bun sfârşit ceea ce este de făcut.
 
Rac
Aţi primit câteva oferte de distracţie şi vă este greu să vă decideţi. Dacă există printre ele o şansă cu care nu vă mai întâlniţi în viitor, poate ar fi bine să-i acordaţi prioritate. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să priviţi lucrurile obiectiv. Cu cât vă opuneţi tendinţei de a vă lăsa purtat de sentimente, cu atât va fi mai bine pentru dumneavoastră.   

Leu
Aveţi parte de unele sarcini care vor fi destul de dificile chiar şi pentru dumneavoastră, care sunteţi un lider. Este indicat să începeţi să vă faceţi planuri de acum, pentru a avea destul timp să strângeţi o echipă care să fie de nivelul dumneavoastră. Doar aşa cei din jur vor fi la fel de eficienţi şi de profesionişti ca şi dumneavoastră. Veţi comunica mai uşor cu ei şi le veţi putea cere să facă exact ceea ce vă doriţi.

Fecioară
Sunteţi vesel şi optimist, iar grupul de prieteni abia aşteaptă să vă aibă iar în preajmă. Dacă sunteţi plecat într-o călătorie, nu uitaţi să luaţi legătura cu persoanele dragi şi să vă ocupaţi şi de familie. V-aţi obișnuit ca la serviciu să vă aşteptaţi la tot felul de surprize din partea superiorilor. Însă când lucrurile încep să devină dramatice, vă puneţi problema dacă este cazul să mai rămâneţi într-un loc unde nu vă puteţi baza pe nimic stabil.   

Balanţă
Faceţi în aşa fel încât să rezolvaţi o situaţie conflictuală acasă. Este cazul să puneţi toate cărţile pe masă şi să ascultaţi ceea ce au de spus ceilalţi. Relaţia apropiată cu unul dintre părinţi se dovedeşte un mare sprijin la nevoie. Aveţi nevoie de cineva apropiat, care să vă ofere nişte sfaturi legate de viaţă în general. Dacă această persoană este mai mare, cu atât mai bine. O discuţie cu ea ar putea să vă dezvăluie lucrurile într-o altă lumină.  

Scorpion
Sunteţi irascibil cu cei din jur şi simţiţi nevoia să staţi singur, să vă vedeţi de treburi nestingherit. Dacă totuşi cineva vă caută compania sau încearcă să vă vorbească, fiţi deschis şi aveţi grijă să nu jigniţi pe nimeni cu atitudinea ofensivă. Este chiar posibil să ajutaţi o persoană din anturaj, dându-i un sfat bun. Dar pentru acest lucru trebuie să fiţi comunicativ. Aveţi unele probleme cu partenerul de viaţă.     

Săgetător
Vă ocupaţi mai mult de treburile casnice. Aveţi câteva drumuri de făcut, pentru a rezolva câteva lucruri. Simţiţi că toţi aşteaptă ceva de la dumneavoastră. Faceţi astfel încât ceea ce iese din mâinile dumneavoastră să fie ireproşabil. Daţi dovadă de seriozitate şi profesionalism la locul de muncă, iar acest lucru nu poate să-l conteste nimeni. Bazaţi-vă mai mult pe forţele proprii decât pe sprijin din partea celorlalţi.  

Capricorn
Încercaţi o nouă strategie în relaţia cu părinţii. Abordaţi lucrurile într-un fel la care ei nu se aşteaptă, iar faptul că-i luaţi prin surprindere s-ar putea chiar să vă aducă succesul. Este bine totuşi să încercaţi să explicaţi ceea ce vă doriţi, pentru a nu lăsa loc la interpretări. Urmează să începeţi o nouă şcoală sau să aveţi parte de o experienţă profesională care implică acumulare de noi informaţii şi testarea aptitudinilor.    

Vărsător
Aveţi din ce în ce mai multă treabă, ceea ce vă oboseşte peste măsură şi vă stresează, din cauză că nu mai dormiţi decât câteva ore pe noapte. Pe de altă parte, ceea ce faceţi este extrem de antrenant, aveţi parte de experienţe noi, vi se deschid mai multe căi şi toate vi se par la fel de frumoase. Profitaţi de această perioadă şi experimentați.    

Peşti
Trebuie să faceţi faţă unei situaţii mai dificile la locul de muncă, pentru că este nevoie de atenţie distributivă şi de mult calm. Dacă aveţi de-a face cu nişte clienţi şi contactul cu aceştia este direct, atunci bazaţi-vă pe ţinută, tonul vocii şi cunoştinţele acumulate. Toate vor conta pentru a-i convinge de valoarea serviciilor oferite de instituţia în care lucraţi. Vă ocupaţi cu strângerea unor fonduri pentru nişte acţiuni de caritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS