5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTopless fără vârstă

Topless fără vârstă

Supermodelele demonstrează că ştiu să îşi întreţină frumuseţea indiferent de vârstă. De exemplu, top modelul danez Helena Christensen a dovedit că este încă una dintre cele mai frumoase femei din lume, după ce a pozat topless la vârsta de 42 de ani. Singurele lucruri pe care Helena le poartă sunt un colier cu pietre Swarovski şi o brăţară fină. Vedeta s-a alăturat unei campanii de căutare a unui bărbat şi a unei femei care vor avea şansa de a poza alături de model. În plus, la începutul acestui an, Helena a pozat în lenjerie intimă, pentru a promova noua colecţie a brandului Triumph. Exemplul danezei este urmat şi de Kate Moss, care, la vârsta de 37 de ani, nu pare dispusă să renunţe la a apărea goală în reclame şi a filmat un nou clip în care apare topless, în cadrul unui parteneriat cu Rimmel. De asemenea, Kate a pozat topless pentru o nouă reclamă la colecţia de primăvară-vară a companiei Liu Jo. Fotomodelul britanic pozează provocator pe un covor de blană pentru noua campanie de promovare a companiei producătoare de îmbrăcăminte. În fotografiile alb-negru, Moss apare îmbrăcată doar în jeanşi, întinsă pe covor, şi îşi acoperă sânii cu mâna.

Mame model
 
La rândul său, top modelul german Heidi Klum a pozat topless pentru campania de promovare a noului sezon al emisiunii pe care o prezintă, „Project Runway“. Modelul, în vârstă de 39 de ani, mamă a patru copii, a pozat fără sutien pentru a promova noul sezon al emisiunii pe care o moderează. Vedeta a pozat cu o cravată roz la gât şi o foarfecă de aceeaşi culoare în mână. „Această campanie este cu siguranţă mai sexy decât celelalte pe care le-am făcut“, a declarat modelul. „Project Runway“ este un reality show în cadrul căruia designeri începători se întrec pentru marele premiu. Cel de-al nouălea sezon al emisiunii pe care Heidi Klum o prezintă este programat să înceapă în Statele Unite pe 28 iulie. La fel de sigură de propria frumuseţe pare a fi şi Gwyneth Paltrow. Actriţa a pozat topless în cadrul unei şedinţe foto pentru o reclamă la bijuterii.
Paltrow, în vârstă de 38 de ani şi mamă a doi copii, a pozat topless pentru suplimentul de bijuterii al revistei Vanity Fair, ea purtând doar o pereche de dresuri plasă şi cercei, inele şi un colier Louis Vuitton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU