11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinArtişti români în străinătate

Artişti români în străinătate

Cristina Andreea Muşat, cunoscută sub numele de scenă Amna, este o prezenţă cu adevărat nonconformistă în showbizul autohton

Artista găseşte în permanenţă noi modalităţi de a se inventa şi reinventa, reuşind să îşi uimescă permanent publicul.
Potenţialul i-a fost recunoscut încă de la prima colaborare realizată cu artistul Tom Boxer pentru piesa „Tell Me Why“, care se bucură de un mare succes la radiourile naţionale şi internaţionale. Iată că, după celebra sa despărţire de ursuleţul de pluş, povestită în videoclipul acestei piese, surprizele plăcute încep să apară una după alta pentru Amna.
Săptămâna trecută, artista se afla pe prima poziţie a celui mai mare top radio din Polonia, Eska Radio, depăşind artişti ce dau tonul în muzica de gen – de la Rihanna şi Jenifer Lopez la ATB. Pentru ca succesul să fie sărbătorit ca la carte, Amna a fost invitată să cânte weekendul trecut la festivalul „Hity na Czasie 2011“, organizat de acelaşi post de radio Eska. Pe scenă, alături de ea, au urcat trupe ale căror piese sunt pe primele locuri în topul radioului, iar publicul format din zeci de mii de petrecăreţi a fost cu siguranţă pregătit şi a cântat alături de ea. „Sunt foarte fericită că prima mea piesă a avut un succes atât de mare! Nu există bucurie mai mare pentru mine decât să cânt, aşa că de abia aştept să ne întâlnim la concerte“, a spus Amna.
„Tell me Why“ îşi continuă ascensiunea şi în topurile româneşti, iar Amna vă pregăteşte multe alte surprize şi poveşti pentru vară.

Alexandra Ungureanu & Crush – a la francaise

Alexandra Ungureanu & Crush se numără şi ei printre artiştii care au succes şi dincolo de graniţele ţării. După ce piesa „I need you more“ a devenit hit în România graţie minei sale pozitive şi inflexiunilor de vară, ea a traversat graniţele spre mai multe ţări europene. Franţa, un teritoriu celebru pentru reticenţa la străini, s-a îndrăgostit de melodie în aşa măsură încât a adoptat-o, oferindu-i un featuring cu Leslie. Cântăreaţa este renumită, iar vocea sa caldă şi aerul picant pe care îl aduc influenţele asiatice şi africane au transformat-o într-unul dintre cele mai interesante subiecte de colaborare pentru Alexandra Ungureanu & Crush.
Alexandra, Radu şi Sorin s-au întors de curând de la Paris, unde au filmat videoclipul pentru varianta franceză a piesei. Într-un joc al personajelor, Alexandra şi Leslie îşi împart noaptea, respectiv ziua. Cântăreaţa româncă este astfel urmărită de camera echipei franceze într-un club eclectic din subsolurile celui mai agitat şi colorat cartier parizian şi până pe scările din jurul catedralei Montmartre. Aici, sub celebrele felinare cu lumină caldă, Alexandra îşi cântă zâmbind declaraţia de dragoste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS