9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Familia vă solicită pentru a lua mai multe decizii pentru binele tuturor. Numai că dumneavoastră nu sunteţi încântat să fiţi responsabil pentru atâtea lucruri. Totuşi, vă veţi asuma acest lucru deoarece familia este foarte importantă pentru dumneavoastră.
La locul de muncă trebuie să găsiţi un echilibru între originalitate şi conformism. Numai astfel veţi putea avea succes cu adevărat. Încercaţi să solicitaţi sprijin.

Taur
Nu vă lăsaţi prins în dezbateri şi discuţii aprinse cu persoanele din jurul dumneavoastră. Mizaţi pe calm şi diplomaţie şi totul va fi bine. Pe plan profesional vă fixaţi obiective precise şi investiţi întreaga dumneavoastră energie pentru a le atinge. Dacă continuaţi tot aşa, veţi avea parte de satisfacţii numeroase. Pe plan amoros suferiţi o mică decepţie, care însă este de scurtă durată.

Gemeni
Este bine să fiţi atent la persoanele din jurul dumneavoastră. Unele au intenţii rele, astfel încât ar trebui să fiţi cu ochii în patru şi, mai ales, să nu credeţi tot ce vi se povesteşte. La locul de muncă reuşiţi astăzi să găsiţi o soluţie eficientă pentru o problemă foarte serioasă. Buna dumneavoastră reputaţie va creşte. Astăzi divergenţele casnice vor fi prezente, de aceea păstraţi-vă calmul.

Rac
La serviciu veţi fi provocat, însă nu trebuie să răspundeţi. Evitaţi disputele de orice fel, fiţi subtil şi diplomat şi lucrurile se vor dezvolta în favoarea dumneavoastră. Pe plan amoros se anunţă o nouă iubire. Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, astăzi aveţi parte de satisfacţii pe plan erotic şi sentimental. Norocul va fi de partea dumneavoastră în această zi şi veţi avea succes în toate domeniile.

Leu
Relaţiile cu cei din anturaj vor fi deseori conflictuale, de aceea încercaţi să fiţi mai detaşat. Dacă nu rezistaţi tendinţei de a acţiona într-un mod neregulat, nu veţi fi capabil să realizaţi prea multe. Relaţia cu partenerul va fi fondată pe încredere şi complicitate. Dacă sunteţi singur, astăzi puteţi pune capăt singurătăţii. Starea de sănătate va fi destul de şubredă, fiind indicat să mergeţi la doctor.

Fecioară
Veţi avea probleme cu somnul sau dificultăţi de relaxare, aşa că o cură de vitamine vă va face bine. Jobul vă poate provoca unele probleme, dar familia vă va susţine din toată inima. Învăţaţi să luaţi viaţa aşa cum este, refuzaţi să vă gândiţi continuu la tot felul de probleme şi încetaţi să-i mai invidiaţi pe cei din anturaj. Vă va fi foarte greu să rămâneţi credincios partenerului. Vă vor interesa aventurile.

Balanţă
Chiar dacă în dragoste veţi fi foarte activ, nu veţi obţine doar succese. În ceea ce priveşte viaţa particulară, veţi fi nevoit să luaţi decizii dificile, dar instinctele vă vor ghida pe drumul cel bun. Din punct de vedere financiar, perspectivele sunt foarte bune, cu posibilitatea de a câştiga la loterie. Este momentul să vă dedicaţi mai mult familiei, în special copiilor. Sănătate excelentă, apetit foarte bun, dar există riscul unei răceli.
 
Scorpion
Dacă lucraţi, veţi avea dreptul la o promovare, iar dacă sunteţi şomer vi se va promite un loc de muncă. Influenţele astrale sunt favorabile relaţiilor de prietenie şi sociale şi veţi avea câteva întâlniri foarte vesele. Veţi avea noroc la bani, dar în acelaşi timp veţi fi tentat să credeţi că ei chiar vă pot aduce fericirea. Fiţi atent în dragoste. Vă veţi exterioriza atât de mult încât partenerul se poate speria.

Săgetător
Astăzi gustul pentru cuceriri şi nevoia pentru nou vor fi accentuate, deci nu ezitaţi să vă implicaţi în proiecte dificile. Este o zi excelentă pentru a începe o dietă pentru pierderea greutăţii. Pe plan profesional veţi fi foarte motivat să obţineţi succesul. De data aceasta va trebui să renunţaţi la raţiune şi să vă ascultaţi inima. Dacă vă doriţi să schimbaţi domiciliul, vă veţi vedea căutările încununate de succes.

Capricorn
Totul vi se va părea foarte dificil şi vă veţi îndoi de capacităţile dumneavoastră. Fiţi curajos. Solicitaţi sprijinul persoanelor apropiate şi dragi, care vor fi pregătite să vă ajute. Dacă sunteţi singur, pentru moment nu veţi fi interesat de căsătorie, ci veţi prefera aventurile amoroase de scurtă durată. Aveţi grijă, s-ar putea să fiţi învins cu propriile arme. Pe plan profesional, veţi fi mai eficient dacă nu veţi insista pe amănunte.

Vărsător
Vă veţi confrunta cu decepţii şi frustrări în mai multe domenii. Nu contaţi pe sprijinul prietenilor pentru a depăşi această situaţie, mai degrabă apelaţi la curaj. Veţi avea multă putere de muncă şi rapiditate de recuperare fizică şi nervoasă. Există mari şanse să vă reîntâlniţi cu persoane dragi pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp. Fiţi discret.  

Peşti
Condus de izbucniri amoroase puternice, vă veţi lăsa în voia erotismului nelimitat, probabil testând mai mulţi pretendenţi. Veţi fi într-o formă fizică excelentă. Ritmul de muncă va fi foarte bun, dar feriţi-vă de anumite persoane din anturaj care vă vor presăra câteva capcane. Riscuri de tensiuni trecătoare în relaţiile cu prietenii. Va trebui să aveţi grijă mai mult de bani. Au existat cheltuieli nejustificate, iar dacă veţi continua aşa, problemele pot apărea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS