14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă vă veţi ataşa sentimental de cineva anume, s-ar putea să vă fie distrasă atenţia de la lucrurile cu care se ocupă respectiva persoană în această perioadă. Din acest motiv, riscaţi să fiţi rănit din punct de vedere emoţional, într-un viitor apropiat. Nu vă lăsaţi păcălit de complimentele sau gesturile care par mult prea prietenoase. Acceptaţi, în schimb, numai fapte palpabile.

Taur
O decepţie emoţională sau sentimentală poate avea drept rezultat unele alegeri neinspirate sau decizii nepotrivite în ceea ce priveşte o mai veche cunoştinţă a dumneavoastră. Ţineţi-vă la distanţă şi evitaţi pe cât posibil să faceţi mutări decisive pe care apoi s-ar putea să le regretaţi. Aveţi în faţă mai multe opţiuni decât vă imaginaţi. Singurătatea nu trebuie să fie sursa dumneavoastră de inspiraţie în această perioadă.

Gemeni
Ştiţi ce vreţi să obţineţi şi unde vreţi să ajungeţi, dar veţi constata că apar tot felul de factori ascunşi care vă vor sta în cale. Trebuie să fiţi hotărât atunci când este vorba de nevoile pe care le aveţi, dacă vreţi să câştigaţi respect şi să fiţi capabil să vă urmăriţi cu stricteţe planurile şi să le duceţi la îndeplinire. Nu lăsaţi astăzi nici o incertitudine să vă dea înapoi.

Rac
Nu toată lumea va considera că ideile pe care le aveţi sunt perfecte, însă, dacă aveţi dispoziţia de a vă duce la capăt sarcinile pe cont propriu, veţi dovedi cât de valoros sunteţi şi ce rezultate bune puteţi obţine. Feriţi-vă de complicaţiile pe care vi le-ar putea produce chestiunile sentimentale. Aveţi nevoie de o minte limpede pe tot parcursul zilei. De altfel, menţinându-vă mereu ocupat, veţi lucra mult mai eficient.

Leu
Dacă nu veţi fi atent, cineva din anturajul dumneavoastră va profita şi de dumneavoastră, şi de munca pe care o faceţi. De altfel, este mai bine să nu vă apucaţi de nimic fără a şti că veţi primi şi o răsplată, cel puţin până nu stabiliţi întreaga paletă de responsabilităţi şi tot ceea ce se cere de la dumneavoastră. Posibilitatea unui flirt vă împinge să faceţi unele lucruri la care nici nu v-aţi fi gândit.

Fecioară
Bazaţi-vă pe colegi, căci aveţi şansa de a beneficia de o idee propusă de cineva, care vă va ajuta nesperat de mult. Este o zi în care vă puteţi lua inima în dinţi: testaţi terenul pentru o mărire de salariu sau încercaţi să faceţi o schimbare pe linie profesională. Numai că, în cazul în care vă hotărâţi să schimbaţi chiar şi locul de muncă, asiguraţi-vă că tot ceea ce veţi face ulterior este o treabă de calitate şi pe termen lung.

Balanţă
Vă puteţi aştepta la o schimbare pozitivă. Veţi avea inspiraţie atunci când veţi discuta cu profesorii sau superiorii dumneavoastră, pe care ar fi bine să-i informaţi cât mai corect despre intenţiile pe care le aveţi. Nu luaţi însă orice răspuns ca pe o respingere şi fiţi pregătit să vă folosiţi resursele şi ideile pentru a obţine, până la urmă, exact ce vă doriţi. Călătoriile lungi şi studiile se află astăzi sub auspicii favorabile.
 
Scorpion
Se poate întâmpla să simţiţi o atracţie deosebită faţă de o persoană care ştie să vă motiveze. Asiguraţi-vă însă că lucrurile nu se vor complica. Dacă totuşi vă veţi complica viaţa personală prin combinarea afacerilor sau serviciului cu distracţia, rezultatele vor fi foarte slabe în ambele domenii. Astăzi trebuie să fiţi mai prudent decât de obicei. Distanţaţi-vă de stările emoţionale.

Săgetător
O persoană dintre cele la care vă aşteptaţi cel mai puţin va folosi una dintre ideile dumneavoastră, însă, din păcate, numai în beneficiul ei. Protejaţi-vă munca şi nu permiteţi altcuiva să îşi atribuie merite pentru ceva ce este, de fapt, doar rezultatul muncii dumneavoastră. Vreţi sau nu, astăzi vă puteţi lovi de o schimbare neaşteptată dacă veţi ignora semnalele celor din jur. Pe plan amoros sunteţi dornic de experienţe noi.

Capricorn
Puteţi să faceţi astăzi în aşa fel încât lucrurile să evolueze aşa cum vă doriţi dumneavoastră. Va trebui totuşi să fiţi mereu în alertă, dinamic şi gata să daţi replica în orice situaţie, pentru a primi ceea ce vi se cuvine. Se poate spune că trebuie să forţaţi puţin nota pentru a trece mai departe şi trebuie să căutaţi acţiunea. Nu este necesară forţa fizică, trebuie doar să vă folosiţi inteligenţa.

Vărsător
Fiţi cu băgare de seamă cum interacţionaţi cu prietenii, rudele şi chiar cu persoana iubită. O comunicare slabă vă va pune în situaţia de a fi lipsit de diverse informaţii importante sau chiar riscaţi să primiţi informaţii false. Astfel de neînţelegeri vă pot conduce către o schimbare de planuri la care nici nu vă gândeaţi. Protejaţi-vă propria persoană şi bunurile pe care le deţineţi.

 Peşti
S-ar putea să vi se pară că astăzi toate lucrurile merg foarte bine, însă undeva în spatele uşilor închise cineva vă face probleme şi vă vorbeşte de rău. Fiţi foarte atent la modul în care veţi prezenta celor din jur informaţiile pe care le deţineţi, în special dacă există posibilitatea ca utilizarea acestora să influenţeze poziţia în care vă aflaţi în prezent. Fiţi deschis şi direct atunci când vine vorba de propriile intenţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS