9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ruleta destinului

Producţia „One Tree Hill“ („Ruleta destinului“) este un serial cu şi pentru tineri, creat de Mark Schwahn, a cărui acţiune se petrece într-un orăşel imaginar din statul american North Carolina, numit astfel după cântecul „One Tree Hill“ al celor de la U2. Structurat în şapte sezoane, serialul urmăreşte povestea a doi fraţi, Nathan şi Lucas, care, în afară de pasiunea pentru baschet şi faptul că au acelaşi tată, nu par să semene absolut deloc.
Arogant şi foarte sigur pe el, Nathan este vedeta echipei de baschet a liceului la care studiază. Totodată, soarta l-a înzestrat şi din punct de vedere financiar, el aparţinând celei mai bogate familii din oraş. Crescut numai de mama sa, Lucas este foarte tăcut şi singuratic, încercând întotdeauna să păstreze o distanţă cât mai mare faţă de fratele său vitreg, Nathan. Însă, printr-un joc al destinului, cei doi sunt puşi faţă în faţă, atunci când Lucas intră în echipa lui Nathan. Competiţia tacită care există între ei încă din copilărie iese acum la suprafaţă, mai ales pentru că băieţii luptă nu numai pentru supremaţia pe terenul de baschet, ci şi pentru inima lui Peyton, iubita lui Nathan.
Conflictul se va extinde dincolo de competiţia sportivă şi va pătrunde în casele lor. Pe măsură ce băieţii încearcă să descopere cine sunt cu adevărat şi să accepte ideea că seamănă mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată, între ei apare un nou sentiment, de prietenie şi odată cu trecerea timpului îşi dau seama că la nevoie se pot baza unul pe celălalt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS