17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCu eticheta la vedere?

Cu eticheta la vedere?

Într-o lume în care dictează banii şi puterea, se vorbeşte de aparenţă şi esenţă. Începem de la felul în care arătăm, de la hainele pe care le purtăm în funcţie de starea de spirit, vreme ori trend. Îmbrăcămintea aleasă de noi oferă lumii o imagine care ne reprezintă. Ce contează pentru această imagine? Am întrebat câţiva tineri şi am aflat că ei nu ţin atât de mult la eticheta hainelor, ci la calitatea acestora.
Andra N., de 19 ani, spune că apreciază doar aspectul articolelor vestimentare şi cum le combină ea: „Nu prea ţin cont de ce etichetă are o haină. Apreciez bunul-gust şi am observat că multe haine no name sunt mai frumoase şi chiar de calitate mai bună decât  altele «de firm㻓.
Bianca S. are 20 de ani şi merge pe principiul „mai mult e mai bun“, iar îmbrăcămintea scumpă, de la casele de modă, nu îi poate satisface această necesitate: „Prefer hainele fără un brand anume. Cel mai mare avantaj al acestora este că îţi poţi lua mai multe, căci nu au preţul atât de mare ca al celor de la firmele cunoscute“.
Pentru Alexandru L., de 18 ani, nu contează atât brandul, cât calitatea: „În principal, ce-mi place aia îmi iau. Mă uit întâi să îmi placă, apoi la numele de pe etichetă, deşi nu pun atât de mult preţ pe acest aspect. Dacă îmbrăcămintea are o etichetă cunoscută, cu atât mai bine. În concepţia mea, lucrurile «de firmă» sunt de calitate mai bună şi rezistă mai mult decât restul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS