19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi avea nevoie de puţină odihnă suplimentară, dat fiind că treceţi printr-o perioadă de vindecare emoţională sau fizică. Puteţi evita o neînţelegere dacă vă veţi lua măsuri de precauţie din timp. Prin intermediul internetului, veţi depista un vechi prieten sau coleg de şcoală. Sunteţi hotărât să faceţi unele schimbări esenţiale ce v-ar putea permite o avansare din punct de vedere financiar. E indicată o dietă echilibrată astăzi.

Taur
Vă este necesară o reajustare a lumii interioare, însă pentru asta veţi avea nevoie de mai multă relaxare şi meditaţie. Astăzi puteţi fi mai fericit dacă daţi mai multă importanţă unor aspecte spirituale şi lăsaţi deoparte aspectele materiale. Cineva apropiat vă va provoca la un schimb de sentimente. E o perioadă în care sunteţi destul de îndoielnic cu privire la majoritatea aspectelor din viaţă.

Gemeni
Încercaţi să lăsaţi planurile dumneavoastră deschise şi flexibile, întrucât pot apărea invitaţii neaşteptate sau surprize în ultimul moment. Sunteţi motivat să finalizaţi un proiect sau o activitate, tocmai din dorinţa de a începe alta. În cazul în care va trebui să luaţi o decizie financiară, ţineţi cont că este ziua dumneavoastră norocoasă din acest punct de vedere. Refuzaţi să vă implicaţi în angajamentele altor persoane.

Rac
Încercaţi să vă organizaţi din punct de vedere financiar, întrucât este probabil să fiţi tentat să achiziţionaţi un obiect de care nu aveţi nevoie. Pot apărea oportunităţi de parteneriat foarte profitabile, însă pentru a beneficia de ele, trebuie să daţi dovadă că sunteţi îndeajuns de responsabil. Pentru a evita unele dispute cu partenerul de viaţă, evitaţi să vorbiţi prea mult.

Leu
Veţi avea o zi destul de aglomerată. Adunaţi-vă energia pentru a face faţă tuturor sarcinilor. Din punct de vedere financiar, totul pare a fi echilibrat, de aceea vă permiteţi mici achiziţii. Nu ar strica să faceţi puţină ordine prin fişiere şi documente în scopul de a elimina aglomeraţia. Atenţie sporită în cazul în care sunteţi nevoit să semnaţi documente. Spre seară, sunteţi dornic să vă distraţi alături de cei dragi.

Fecioară
Vă veţi concentra în special pe anumite aspecte ce v-ar putea ajuta într-o eventuală vindecare emoţională sau fizică şi veţi anula orice angajamente sociale. Este posibil să vă pierdeţi răbdarea, în contextul unei discuţii cu cineva ce susţine opinii nefondate. Încercaţi să nu fiţi prea demonstrativ. Cina cu clienţii sau partenerii de afaceri ar trebui să fie de succes. Încercaţi să fiţi atent cu obligaţiile personale.

Balanţă
Veţi face o mică ajustare a bugetului, în vederea unei schimbări de situaţie în perspectivă. Sunteţi hotărât să puneţi în practică unele idei cu scopul de a progresa din punct de vedere profesional. Nu ar fi rău să vă stabiliţi din timp anumite limite, pentru a vă asigura securitatea financiară. Pentru a vă restabili echilibrul interior, veţi avea nevoie de mai mult timp. Spre seară, vă relaxaţi în compania unor persoane mai tinere.

Scorpion
Începeţi ziua cu mici probleme de concentrare şi căutaţi să vă adunaţi energia de care aveţi nevoie pentru a vă echilibra. Vă va fi necesar un supliment de răbdare, precum şi puţină flexibilitate, pentru a finaliza totul cu succes. Vă bucuraţi de unele idei solide şi, drept urmare, unele persoane vă invidiază. E o zi ideală pentru a stabili interviuri. Renunţaţi să mai controlaţi o situaţie care a scăpat de sub control.

Săgetător
E indicat să citiţi cu atenţie textele înainte de a semna orice document juridic sau angajament pe termen lung. În cazul în care nu sunteţi sigur, amânaţi totul pe altă zi, când lucrurile se vor putea clarifica. Puteţi hotărî să faceţi unele schimbări, însă nu toată lumea va fi mulţumită de eforturile dumneavoastră. După-amiază, sunteţi extrem de creativ şi asta vă încurajează să vă gândiţi la un nou proiect.

Capricorn
Veţi constata cu surprindere că o dezamăgire recentă vă poate favoriza din anumite puncte de vedere. Spre seară, ceva anume vă va stârni curiozitatea de a investiga şi a descoperi mai multe detalii cu privire la o anumită persoană. Sunteţi foarte hotărât să găsiţi metode mai bune de a vă gestiona banii. În plan sentimental, totul pare să fie bine, însă cine ştie ce poate aduce ziua de mâine. Evitaţi investiţiile astăzi.

Vărsător
Astăzi sunteţi hotărât să înlăturaţi orice confuzie ce poate apărea în percepţiile dumneavoastră; evitaţi orice tip de meditaţie. Cereţi sfatul unui prieten de încredere în cazul în care intenţionaţi să schimbaţi direcţia de mers în perspectivă. Spre seară, recurgeţi la un act impulsiv, care în cele din urmă vă va aduce noroc. Încercaţi să vă apropiaţi de oameni cu poziţii înalte, dacă asta vă ajută să vă rezolvaţi interesele proprii.

 Peşti
Vă aflaţi pe o poziţie bună pentru a face angajamente pe termen lung sau pentru a lua decizii importante. În contextul unei discuţii cu persoana iubită, puteţi clarifica o neînţelegere dacă vă veţi folosi de cuvintele potrivite. Evitaţi să fiţi prea timid atunci când este vorba de promovarea intereselor. Sunteţi deschis spre a face anumite lucruri pentru cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS