14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În general, nu aveţi probleme de sănătate, însă sistemul dumneavoastră imunitar ar putea fi afectat. Puteţi, aşadar, să vă îmbolnăviţi destul de uşor. Încercaţi să staţi la distanţă de persoanele gripate şi să vă protejaţi împotriva frigului. Dacă încă nu aveţi un partener, este recomandat să profitaţi de toate ocaziile de a ieşi în lume. În cursul unei reuniuni sau al unei petreceri este posibil să întâlniţi persoana mult visată.

Taur
În relaţiile cu cei din jur trebuie să aveţi mereu în vedere interesul personal. Prin urmare, în loc să spuneţi lucruri usturătoare, este mai bine să vă înfrânaţi nevoia de a critica. Aceste lucruri, chiar dacă sunt adevărate, se pot întoarce împotriva dumneavoastră, mai devreme sau mai târziu. Dacă vreţi să restabiliţi echilibrul în viaţa sentimentală va trebui să înfruntaţi problemele în loc să lăsaţi relaţia de cuplu pe plan secund.

Gemeni
Starea de sănătate este bună deocamdată. Va trebui totuşi să evitaţi în aceste zile mâncărurile picante şi excesul de alcool sau tutun, deoarece acestea îşi pot lăsa amprenta asupra stării generale. Aveţi ocazia să restabiliţi armonia în viaţa de cuplu, fiind mai tolerant şi făcând concesiile de care este nevoie. Dacă sunteţi singur, se anunţă numeroase oportunităţi pentru experienţe amoroase.

Rac
Vă bucuraţi de stabilitate financiară, ceea ce vă permite să puneţi ceva bani deoparte pentru unele proiecte la care vă gândiţi. În dragoste trăiţi momente foarte frumoase alături de persoana iubită. Senzualitatea, romantismul, înţelegerea reciprocă, toate sunt în program. Dacă sunteţi singur, veţi ieşi dintr-o perioadă mai ciudată şi veţi începe să vă regăsiţi echilibrul. Evitaţi excesele alimentare.

Leu
În viaţa sentimentală aveţi o atitudine pozitivă, sunteţi mai flexibil şi mai tolerant. Acest lucru vă ajută să îmbunătăţiţi relaţia de cuplu. Dacă nu aveţi un partener, vă veţi găsi consolarea într-o relaţie de prietenie care se bazează pe afecţiune reciprocă. Situaţia financiară este satisfăcătoare în această perioadă, dar totuşi, renunţaţi la cheltuielile majore care nu sunt absolut necesare în acest moment.

Fecioară
Pentru a vă acorda o şansă la fericire, este bine să lăsaţi toate problemele sentimentale în urmă şi să priviţi cu optimism spre viitor. Fiţi încrezător în forţele proprii şi ţineţi cont de ceea ce se întâmplă în prezent, pentru că situaţia devine promiţătoare. Cu toate că aveţi o situaţie financiară satisfăcătoare, este bine totuşi să fiţi prudenţi cu banii, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute la finalul lunii.

Balanţă
Vă înţelegeţi foarte bine cu prietenii şi vă place să vă petreceţi timpul în compania acestora. Dacă aveţi totuşi responsabilităţi individuale sau trebuie să vă urmăriţi nişte interese personale, atunci rezervaţi-vă suficient timp şi pentru dumneavoastră. Liniştea în familie se menţine numai cu eforturi. Faceţi tot posibilul pentru a menţine comunicarea cu cei dragi şi evitaţi să aveţi mereu ultimul cuvânt.

Scorpion
Este o zi benefică pentru toţi nativii care trebuie să găsească soluţii la o problemă de familie. Vor găsi rezolvarea ideală şi vor readuce armonia în viaţa de familie. În dragoste sunteţi înflăcărat, pasional şi gata să vă arătaţi toate atuurile. Aceia cărora norocul le-a surâs în majoritatea cazurilor ar trebui să evite situaţiile în care îşi manifestă cumva superioritatea faţă de persoanele mai puţin favorizate de soartă.

Săgetător
Dacă trebuie să vă ocupaţi de gestionarea contului dumneavoastră bancar, nu lăsaţi acest lucru în grija altei persoane. Vigilenţa şi rigurozitatea cu care trataţi lucrurile se vor dovedi cea mai bună soluţie. Pentru unii, ziua aduce decepţii în dragoste şi suferinţă. Pentru alţii, însă, începe o nouă viaţă, alături de o persoană pe care o cunosc bine, dar care poate până acum a avut alt statut, nu pe acela de partener sau iubit.

Capricorn
Dacă un prieten vă dezamăgeşte, deşi aveaţi încredere în el, nu vă grăbiţi să trageţi concluzii până nu aflaţi amănuntele care au dus la această situaţie. Nativii care au făcut eforturi fizice prea mari încep să-şi înţeleagă limitele, iar acest lucru este foarte bun, pentru că în viitor nu se vor suprasolicita. Dacă nu există încă nimeni important în viaţa dumneavoastră, ziua vă aduce o nouă dragoste.

 Vărsător
Astrele protejează domeniul financiar şi vă aduc ocazii unice, care implică şi câştiguri nebănuite. Este bine totuşi să studiaţi cu atenţie fiecare propunere care vă este făcută astăzi. În dragoste sunteţi dispus să scoateţi la iveală întregul arsenal de seducţie şi să cuceriţi persoana care v-a stârnit interesul. Dacă aveţi deja o relaţie, este un moment bun să abordaţi unele probleme din viaţa sentimentală şi să le rezolvaţi.

 Peşti
Este bine să fiţi atent la acţiunile persoanelor din jur, deoarece unele dintre ele au intenţii necurate. Unii sunt interesaţi, alţii încearcă să vă păcălească sau să se folosească de bunăvoinţa dumneavoastră. Totuşi, nimic nu poate să vă strice buna dispoziţie. Sunteţi relaxat, viaţa amoroasă este destul de liniştită şi nimic nu vine să întunece orizontul. Pentru cei singuri, există posibilitatea unor surprize.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS