20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProdusele cosmetice ale iernii

Produsele cosmetice ale iernii

Hidratarea este de bază în anotimpul rece, aşa că din multitudinea de produse cosmetice este important ca în această perioadă să nu vă lipsească o loţiune de corp, un gel de duş hidratant, un balsam pentru buze, un produs pentru ten şi un balsam pentru păr.

Iarna, mai toate doamnele şi domnişoarele se plâng de problemele cauzate de uscarea tenului şi a părului, părţi ale corpului care reacţionează la temperaturile scăzute. Tocmai de aceea, specialiştii în domeniul frumuseţii vă recomandă câteva produse care nu ar trebui să lipsească din arsenalul nici unei femei care ţine la sănătatea şi frumuseţea sa.
Un tub de loţiune de corp hidratantă este deosebit de util dacă vreţi să aveţi tot timpul anului o piele fină şi catifelată. Puteţi opta, în funcţie de dorinţele dumneavoastră, pentru o cremă sau chiar ulei de măsline, care sunt indicate a se aplica pe corp imediat după duş.
Şi pentru că şi cosmeticele pe care le folosiţi la baia din fiecare seară trebuie să fie atent alese, este recomandat să folosiţi un gel de duş hidratant.
De asemenea, după o zi istovitoare la serviciu şi un drum prin frig, nimic nu vă poate relaxa mai bine decât o baie cu multă spumă parfumată, dar şi cu produse exfoliante.
Şi atunci când vă ocupaţi de îngrijirea podoabei capilare alegeţi cele mai potrivite produse de întreţinere, balsamul sau masca de păr cu efect hidratant fiind unele dintre ele.

O îngrijire completă

Când vine vorba de machiajul ochilor, este de preferat să optaţi pentru fardurile minerale sau pentru pudra de acest tip, care rezistă mult mai bine pe piele.
De asemenea, alegeţi şi o cremă, o loţiune, o cremă-gel, bineînţeles în funcţie de tipul de ten, de substanţele la care puteţi face alergie, de miros, care să vă hidrateze pielea feţei.
Şi mâinile au nevoie de atenţia dumneavoastră.
O cremă pentru mâini cu puternic efect hidratant sau unele şi pentru unghii, care au în compoziţie glicerină şi vitamina E, sunt tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă proteja cum se cuvine. 
Nu uitaţi, de asemenea, ca înainte de a ieşi pe uşă în fiecare dimineaţă să aplicaţi pe buze un balsam cu efect hidratant, căci şi ele au nevoie de protecţie.

Un plus de frumuseţe

Chiar dacă preferaţi parfumurile fresh, în sezonul rece specialiştii vă recomandă să optaţi pentru unul cu note senzuale, fructate sau florale. Parfumul e cartea de vizită a oricărei femei, aşa că alegeţi-l cu grijă!
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS