20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi simţi dorinţa de a face o călătorie din ce în ce mai puternică şi veţi face un drum lung pentru a vă relaxa. Vă este recomandat să fiţi atent şi să aveţi multă răbdare înainte să luaţi o decizie dificilă. Cursul evenimentelor va evolua favorabil, în direcţia pe care v-o doriţi. Dacă aveţi idei pe care vreţi să le puneţi în practică la serviciu, păstraţi-le pentru dumneavoastră sau fiţi atent cu cine le discutaţi.

  Taur
Cu toate că relaţia sentimentală pare armonioasă, lipseşte totuşi un anume element: comunicarea. Pot apărea oricând surprize neplăcute din această cauză. Vor fi din nou şanse financiare deosebite, care vă vor ajuta să uitaţi neajunsurile din ultima perioadă. Astfel de neajunsuri aţi avut şi în dragoste, însă acum lăsaţi în urmă sarcasmul şi vă arătaţi mai afectuos în relaţia de cuplu. Nu grăbiţi lucrurile, cel puţin deocamdată.

  Gemeni
Doriţi să vă implicaţi în activităţi noi, care să vă stimuleze pe plan intelectual. Aţi putea obţine câştiguri din astfel de activităţi sau ca urmare a colaborării cu unii parteneri străini. Pentru unii nativi, ziua le aduce nemulţumiri în privinţa comunicării cu ceilalţi. Gemenii cred că nimeni nu-i înţelege, însă perspectiva lor este greşită, în măsura în care ei sunt cei care refuză să se explice.

  Rac
Sunt posibile neînţelegeri în familie. Dacă veţi reuşi să fiţi mai înţelegător, mai tolerant, aţi putea să evitaţi discuţiile obositoare. Faceţi toate eforturile necesare pentru a separa activitatea profesională de grijile familiale. Numai dacă vă veţi recăpăta zâmbetul veţi putea să vă concentraţi la serviciu şi să faceţi abstracţie de problemele de acasă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi simţitor în această zi şi veţi petrece seara în compania lor.
 
  Leu
Interesul pentru chestiunile sentimentale este foarte mare. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi o persoană atrăgătoare şi să vă petreceţi o bună parte din zi alături de aceasta. Ce veţi dori să faceţi depinde doar de dumneavoastră, dar sugestia ar fi să aranjaţi un cadru romantic pentru seară. Dacă vreţi să începeţi astăzi o nouă activitate sau alt proiect la serviciu, vă loviţi de obstacole sau lucrurile întârzie să prindă formă. Este nevoie de răbdare.

  Fecioară
Astăzi e o zi aglomerată şi veţi avea multe de făcut, dar rezultatele nu vor fi chiar la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Pe de altă parte, popularitatea vă va creşte simţitor, iar în a doua parte a zilei veţi fi în centrul atenţiei. Dacă aveţi momente de nervozitate, găsiţi o activitate de relaxare, pentru a scăpa de stresul acumulat. Schimbările de dispoziţie pot avea consecinţe negative în relaţia de cuplu.

  Balanţă
Este posibil ca azi să plecaţi la un drum sau poate că veţi primi veşti de la un prieten aflat în străinătate. Cineva din cercul dumneavoastră de prieteni va avea unele neplăceri şi o să vă ceară sprijinul. Fiţi pregătit să îi daţi o mână de ajutor. Nativii care au fraţi sau surori pot să pună pe picioare un proiect împreună cu aceştia. Vor petrece mai mult timp împreună şi vor face ceva constructiv.

 Scorpion
O cunoştinţă mai veche iese din nou la suprafaţă şi vă tulbură în mod plăcut. Azi debordaţi de euforie şi de optimism, cele mai bune arme pentru a vă asigura distracţia acestei zile. Cheltuielile pe care le veţi face pentru divertisment vă vor goli buzunarele, dar va merita orice efort financiar. În dragoste, oscilaţi între nevoia de stabilitate şi ataşamentul dumneavoastră faţă de libertatea de care dispuneţi. Se poate să nu luaţi nici o decizie în final.

 Săgetător
Sunteţi deosebit de dinamic, dornic de a vă implica în planuri interesante. Este un moment favorabil pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. Vă este recomandat, de asemenea, să îi acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite. Şi familia vă va solicita atenţia, astfel încât va trebui să vă împărţiţi într-un fel sau altul. Nativii care nu s-au mai văzut de multă vreme cu un prieten drag reuşesc astăzi să reia legătura cu acesta.

  Capricorn
Aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă puteţi permite. În această zi veţi avea multe de făcut în căminul dumneavoastră, dar fiţi cât se poate de atent, deoarece capacitatea de concentrare nu e la nivelul obişnuit şi s-ar putea să provocaţi mici accidente. Pe de altă parte, reuşiţi în unele demersuri dificile, care necesită o persoană care să ştie cum să vorbească. Vă descurcaţi de minune şi vă convingeţi interlocutorii.

  Vărsător
Comunicarea cu cei din jur se ameliorează într-o oarecare măsură. Nu este momentul să vă implicaţi în investiţii deosebite. Aţi putea face greşeli care vă vor costa mult. Dacă trebuie să daţi răspunsuri importante azi, mai bine amânaţi-le pentru începutul săptămânii viitoare. Starea fizică generală nu este dintre cele mai bune. Pentru a evita tensiunea nervoasă, evitaţi produsele excitante precum alcoolul, tutunul sau cafeaua şi supravegheaţi-vă alimentaţia.

  Peşti
Vă afirmaţi personalitatea cu tărie şi nu lăsaţi pe nimeni să vă contrazică. Aveţi atât de multe idei, încât nu veţi mai avea răbdare să le explicaţi şi celor care nu vă înţeleg imediat. Este posibil să apară unele neînţelegeri cu persoana iubită, dar vor fi trecătoare. Simţiţi nevoia să vă reconfirmaţi puterea de seducţie, astfel încât vă asediaţi partenerul de viaţă, până când simţiţi că l-aţi cucerit din nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS