19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Îngheţată de Cartea Recordurilor

Italienii au reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită unui cornet de îngheţată de dimensiuni uriaşie, prezentat cu ocazia Salonului internaţional de gelaterie, organizat la Rimini. După cum informează tgcom.it, cornetul de îngheţată, realizat de şapte gelatieri, măsoară 2,81 metri şi cântăreşte peste 70 de kilograme. Cei şapte italieni au avut nevoie de 30 de ore pentru a amesteca ingredientele, de la laptele proaspăt, zahăr, mascarpone şi până la cireşele amărui sau ciocolata albă.

Bunic la 29 de ani

Un britanic de 29 de ani va deveni cel mai tânăr bunic din Regatul Unit, după ce fiica sa de doar 14 ani a rămas însărcinată, informează tgcom.it. „Este o poveste care se repetă. Ştiu foarte bine ce înseamnă să fii un părinte adolescent, iar acum este rândul lei. Oricum, noi îi vom fi alături şi micuţul va fi binevenit în familia noastră“, a declarat tânărul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită pentru a proteja intimitatea adolescentei care în câteva luni va naşte. „Fiica mea este foarte tânără, însă, în ciuda vârstei sale, ştie foarte clar ce vrea şi a decis să păstreze copilul. Nu o vom forţa să facă un lucru împotriva voinţei ei. Nu vrem să ajungă să ne urască“, a adăugat viitorul bunic. De altfel, şi el ştie ce înseamnă să facă o asemenea alegere, mai ales că a devenit tată pe când avea 14 ani, în 1996. Britanicul a declarat că toţi membrii familiei sale sunt încântaţi de venirea pe lume a bebeluşului, mai ales mama sa, de 47 de ani, care este fericită că „în curând va deveni străbunică“.

Decolteu la stomatolog

Un stomatolog german a găsit o metodă originală pentru a le distrage pacienţilor săi atenţia de la durerea provocată de instrumentele sale de lucru, atât de detestate de foarte mulţi. După cum informează absurdityisnothing.net, Catherine Klarowski, proprietara unui cabinet de stomatologie din München, a avut originala idee de a cumpăra pentru ea şi pentru asistentele sale rochii, cu un decolteu adânc, pentru a le distrage atenţia pacienţilor. Acum, Catherine şi cele zece asistente ale sale lucrează în fiecare zi de parcă ar fi tradiţionala Oktober Fest. „Cel mai important lucru pentru noi este să îi ferim pe pacienţi de durere. De multe ori, pacienţii intră cu gura căscată şi nu sunt sigură dacă fac asta pentru că doresc să fie examinaţi. Un stomatolog nu îşi poate dori nimic altceva“, a declarat Catherine. „Prefer să lucrez îmbrăcată în «dirndl» (rochia tipică bavareză) decât cu halat. Mă simt frumoasă şi la muncă“, a declarat asistenta Larisa Hrustic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS