11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Chestiunile de ordin material vă vor cauza multă agitaţie astăzi. Balanţa financiară va fi echilibrată la sfârşitul zilei, aşa că puteţi în sfârşit să vă gândiţi serios la înapoierea datoriilor al căror termen se apropie. În relaţia cu persoana iubită, atmosfera se încinge. Probabil sunteţi înconjurat de prieteni şi familie, ceea ce vă place foarte mult. V-aţi găsit locul care vă avantajează din toate punctele de vedere.

  Taur
Vor exista unele mici neînţelegeri cu cei din jur, dar nu vă va fi foarte greu să găsiţi o rezolvare. Este posibil să faceţi unele mici schimbări în ceea ce priveşte familia. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie. Un plan bine pus la punct poate să vă ajute să recuperaţi timpul pierdut. Problemele care apar în dragoste sunt trecătoare şi se vor îndrepta de la sine. Nu este cazul să vă puneţi ambiţia şi orgoliul la încercare, pentru că vă veţi strica întreaga zi.

  Gemeni
Veţi avea multe posibilităţi de a vă petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Relaţia cu prietenii va fi bună în această zi şi veţi ocazia să faceţi o călătorie împreună cu unii dintre ei. Din punct de vedere sentimental, circumstanţele vă favorizează spre sfârşitul zilei. Sunteţi pe punctul de a termina un proiect. Încercaţi să fiţi calm şi să vă alăturaţi celorlalţi pentru a petrece.

  Rac
Scurtele călătorii pe care trebuie să le faceţi vor fi încununate cu un succes nesperat de mare. Veţi avea timp să ieşiţi în parc şi să vă relaxaţi după o zi atât de agitată. Comunicarea cu persoanele din jur evoluează bine şi aţi putea să le convingeţi să vă susţină iniţiativele. Se pare că unele mici probleme de sănătate s-au întors. Nu intraţi în panică, pentru că nimic nu vă va umbri ziua de astăzi. Va trebui numai să fiţi puţin mai temperat şi mai atent la alimentaţie.
 
  Leu
Pentru că veţi dori să puneţi în practică un plan, va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce uneori vă va da peste cap programul pe care vi l-aţi făcut. Fiţi foarte atent la greşeli, pentru că acestea vă pot da înapoi foarte uşor. Relaţiile tensionate cu cei din jur vă vor încurca şi mai mult. Dragostea încă pluteşte în aer, dar sunteţi prea prins cu planificarea pentru anul care vine pentru a o simţi.

  Fecioară
Veţi face o bună impresie unor persoane de sex opus, dar aveţi grijă că se poate întoarce împotriva dumneavoastră prin gelozia stârnită persoanei iubite. Fiţi mult mai atent cu aceasta şi încercaţi să explicaţi situaţia, evitând astfel să daţi naştere unui scandal de proporţii. Anumite confuzii mai există şi începeţi să vă întrebaţi dacă este normal că lucrurile să meargă în această direcţie. Ar trebui să vă învăţaţi lecţia.

  Balanţă
Din punct de vedere financiar, situaţia va fi deosebit de stresantă azi. Veţi avea de făcut o mulţime de cheltuieli care vă vor ţine cu sufletul la gură până aproape de sfârşitul zilei. Nu este exclus nici să aveţi posibilitatea de a face unele investiţii care se vor dovedi de bun augur în timp. Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice starea de spirit. Încercaţi pe cât posibil să staţi departe de cei care nu sunt binedispuşi, pentru că ştiţi foarte bine că imediat preluaţi energiile negative care vă şi influenţează.

 Scorpion
Nu aveţi cum să evitaţi schimbările profesionale care urmează, dar veţi reuşi, dacă ascultaţi de sfaturile unei persoane cu experienţă, să modificaţi şansele în favoarea dumneavoastră. Descoperiţi că aveţi mulţi prieteni care vă sunt alături şi vor să vă sprijine, dar aveţi şi adversari invidioşi. Simţiţi că nimeni nu este de partea dumnevaostră în aceste momente şi toţi vă sunt împotrivă.

 Săgetător
Aveţi în sfârşit curajul de a vă cere drepturile. Sunteţi plăcut surprins de faptul că toată lumea vă sprijină, dar nu şi persoana iubită care vede o avansare ca pe un lucru rău, pentru că va fi lipsită de puţinul timp liber pe care îl petreceaţi împreună. Vă cuprinde o stare de nostalgie şi un dor de cineva apropiat.

  Capricorn
Situaţia financiară este din ce în ce mai încurcată, iar prietenii nu mai dau nici un semn de viaţă. Nici în cămin nu vă simţiţi prea bine pentru că apar noi tensiuni. Pentru că sunteţi foarte inteligent şi ambiţios, veţi primi oferte pentru un post mai bun în plan profesional. Nu ştiţi cum să vă petreceţi ziua mai bine. Variantele sunt destule, numai că sunteţi confuz şi nehotărât. Încercaţi să fiţi rezonabil şi să puneţi întrebări care să vă aducă în cele din urmă decizia finală.

  Vărsător
Astăzi, treceţi prin multe experienţe sentimentale stresante şi veţi fi implicat într-o discuţie aprinsă dintre doi prieteni apropiaţi. Parcă totul este întors pe dos, aşa că e bine să nu luaţi nici o decizie azi. Lăsaţi lucrurile să se aranjeze de la sine şi veţi putea apoi clarifica situaţia dumneavoastră.

  Peşti
V-aţi implicat în atât de multe activităţi profesionale, încât nu mai găsiţi timp pentru nimic altceva, nici măcar pentru propria persoană. Credeţi că afirmarea profesională justifică lipsa momentelor petrecute alături de persoana iubită şi speraţi în continuare la o vacanţă de vis într-un loc exotic. Sunt anumite lucruri pe care astăzi nu vreţi să le vedeţi. Şi faceţi foarte bine abordând o astfel de atitudine. Bine că vă ţin nervii să staţi departe de toate aspectele negative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS