19 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu vă bazaţi întru totul pe ajutorul colaboratorilor pe care îi aveţi astăzi în preajmă, pentru că e posibil să vă trimită pe o pistă falsă, cu sau fără rele intenţii. Vă vor dezinforma, vă vor minţi şi în final aţi putea greşi multe din cauza lor. Poate că ei nici nu-şi dau seama că nu se bazează pe nimic real, ci sunt atât de convinşi de ceea ce spun că aproape că vă conving şi pe dumneavoastră.

  Taur
Sunteţi influenţat negativ de persoanele din jur care spun multe şi mărunte, dar ce păcat că sunt simple baliverne. Aveţi grijă la bârfe, la zvonuri cu tentă nefastă, pentru că vă pot determina să acţionaţi într-o direcţie eronată. Cel care vă împinge azi într-o anumită direcţie nu are intenţii pozitive, ci urmăreşte să vă facă să rătăciţi pe căi lăturalnice, ca să profite astfel de bunăvoinţa dumneavoastră.

  Gemeni
Toate se aşază pe un făgaş normal într-o activitate care pare să meargă din ce în ce mai bine. Sunteţi mult mai sigur pe ceea ce se clădeşte sub ochii dumneavoastră, vă bazaţi pe informaţii certe şi fapte concrete, şi nimic nu vă poate convinge dacă nu e însoţit de argumente concludente.  

  Rac
Primiţi un pont util de la un prieten, sfat care vă ajută să faceţi paşi mari spre împlinirea unui vis. Merită să ţineţi cont de ceea ce v-a transmis amicul, pentru că are o altă viziune asupra evenimentelor şi vă ajută să înţelegeţi situaţia şi din alt unghi. Nu vă alimentează visele, ci tot ceea ce spune se bazează pe realitate, nicidecum pe planuri utopice, deci vă puteţi încrede în sfaturile sale fiindcă ştie ce spune.
 
  Leu
Viaţa de familie este foarte plăcută datorită copiilor care atrag toată atenţia asupra lor. Sunteţi un părinte fericit, vă simţiţi bine în compania celor mici şi găsiţi în jocul lor momentul dumneavoastră de relaxare şi de evadare din cotidian. Nici o grijă nu pare să vă deranjeze acum, pentru că vă aduceţi aminte ce bine e să fii copil şi să pui accent pe veselie şi distracţie.

  Fecioară
Aveţi impresia că toţi s-au aliat azi împotriva dumneavoastră şi vă critică întruna, dar, dacă aţi fi mai atent, v-aţi da seama că dumneavoastră sunteţi cel care respinge tot ce vine de la ceilalţi. Nimeni nu vi se opune doar de dragul contradicţiei. Înseamnă că e ceva care nu poate fi acceptat din ceea ce spuneţi, deci revizuiţi-vă un pic atitudinea sau modul de exprimare.

  Balanţă
Trebuie să vă arătaţi foarte tolerant faţă de partener, pentru că acesta trece printr-un moment mai dificil, în care are nevoie de înţelegere din partea dumneavoastră. Dacă aţi veni şi dumneavoastră cu critici şi reproşuri, aţi tensiona prea mult atmosfera din cuplu şi se poate solda cu certuri. Ca atare, uitaţi iar de dorinţele dumneavoastră şi fiţi alături de cel drag necondiţionat.

 Scorpion
Dragostea se poate manifesta şi într-o formă ceva mai agresivă. În fond, sunteţi un artist în tot ce ţine de iubiri pasionale, ca atare, nu e deloc de mirare că vă comportaţi atât de gălăgios atunci când vă place ceva. Puneţi suflet în tot ceea ce faceţi, dar totul tinde spre exces de zel. Nu toată lumea înţelege stilul acesta expansiv sau exploziv de care daţi dovadă, deci aveţi grijă cu cine vă permiteţi să vă comportaţi astfel.

 Săgetător
Nu vă mai bucuraţi de aceeaşi echipă unită şi cooperantă de altădată. Între voi s-a infiltrat un gând negativ, care strică buna înţelegere: ori e vorba de un intrus care şi-a băgat coada şi a început să răspândească bârfe nefaste între voi, ori, după ce v-aţi cunoscut mai bine, aţi început să observaţi trăsături de caracter care la început nu au ieşit la iveală.

  Capricorn
Comunicarea cu unii colegi este foarte defectuoasă şi nu vă mai înţelegeţi deloc. Au început să apară răutăţi, invidii absurde între membrii colectivului din care faceţi parte, ceea ce strică total armonia dintre voi. Cu astfel de sentimente ostile unii faţă de alţii nici nu se pune problema să vâsliţi cu toţii în aceeaşi direcţie, ci grupul, altădată bine închegat, începe să se scindeze.

  Vărsător
Suspiciunile se cuibăresc în inima dumneavoastră şi nu mai sunteţi la fel de sigur de un aspect care altădată era esenţial pentru dumneavoastră. Probabil aţi primit informaţii contradictorii din mai multe direcţii şi acum nu mai ştiţi ce să credeţi. Să ascultaţi ce vă transmite inima sau să vă bazaţi numai pe argumentele raţionale?

  Peşti
Nu mai puteţi aştepta pasiv să se întâmple o minune care să vă scoată dintr-o stare de incertitudine. Numai de dumneavoastră depinde ca lucrurile să se aşeze din nou pe teren sigur, deci luaţi odată taurul de coarne! Treceţi la acţiune, e cea mai bună soluţie în situaţia de faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS