14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi foarte obosit din punct de vedere psihic şi din această cauză nu veţi face faţă sarcinilor aşa cum v-aţi dori. Să nu fiţi surprins dacă vor apărea noi probleme la şcoală sau la serviciu. Acasă vă concentraţi pe odihnă şi tindeţi să nu acordaţi atenţie copiilor şi partenerului de viaţă. Faceţi un mic efort şi acordaţi-le atenţia de care au nevoie pentru a nu se simţi neglijaţi. Câteva zile libere vă vor prinde foarte bine pentru a vă reface.

  Taur
Astăzi sunteţi în cea mai bună formă, de mult nu v-aţi mai simţit atât de bine. Aveţi foarte multă energie, pe care doriţi să o consumaţi în mod pozitiv. Spre seară vă vedeţi cu prietenii în oraş pentru a vă distra şi a socializa. Nu este exclus ca grupul de prieteni să vă facă o surpriză plăcută, la care nu v-aţi fi aşteptat. Pe de altă parte, vă confruntaţi cu o situaţie care vă depăşeşte, iar în intenţia de a rezolva cât mai repede problemele, acţiunile dumneavoastră vor genera indignarea celor din jur.

  Gemeni
Sunteţi pregătit să discutaţi planurile de viitor pe care le aveţi, împreună cu familia şi prietenii. Este posibil ca aceştia să nu fie de acord cu tot ceea ce vă propuneţi, însă păstraţi-vă calmul şi explicaţi-le de ce doriţi aceste lucruri. Aveţi tendinţa de a-i critica pe cei din jur şi de a-i acuza că greşesc. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie pentru a vă petrece sfârşitul de săptămână undeva la munte.

  Rac
Astăzi, viaţa vi se va schimba radical. Fie că vă mutaţi singur şi vă luaţi viaţa în propriile mâini, fie că faceţi primul pas spre a vă întemeia o familie alături de persoana iubită, lucrurile se vor schimba în bine şi sunteţi nerăbdător ca aceste schimbări majore să se întâmple cât mai rapid. Dacă sunteţi pus în situaţia de a rezolva o problemă importantă la serviciu, ar fi mai bine ca astăzi să amânaţi orice decizie în acest sens.
 
  Leu
Tendinţa dumneavoastră de a vorbi înainte de a gândi atrage câteva priviri critice din partea celor care nu vă cunosc foarte bine. Schimbul de informaţii, idei şi opinii este esenţial pentru dumneavoastră în această zi. Doriţi să vă schimbaţi viaţa, scăpând de monotonia care v-a învăluit în ultima vreme. Alegeţi să vă înscrieţi la diverse cursuri de arte sau dans, pentru a vă petrece timpul liber în mod plăcut şi relaxant.

  Fecioară
Este o zi favorabilă pentru aventurierii care doresc să plece la drumeţii.
Luaţi-vă însă toate măsurile de siguranţă pentru a evita eventualele pericole. În relaţia de cuplu este posibil să intervină mici divergenţe de opinie în legătură cu un anumit subiect. Discutaţi calm cu partenerul pentru a lămuri aceste probleme. Veţi simţi cum situaţia dumneavoastră financiară se îmbunătăţeşte astăzi, iar tendinţa de a cheltui exagerat se dovedeşte contraproductivă.

  Balanţă
Astăzi tindeţi să acţionaţi instinctiv sau să vă lăsaţi purtat de sentimente. Ar fi bine să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să luaţi decizii raţionale, altfel riscaţi să pierdeţi multe lucruri. Cei din jur insistă să vă ajute în probleme care nu-i privesc, încercând în acest fel să afle mai multe detalii despre viaţa dumneavoastră personală. Este posibil ca şefii să vă ceară să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu undeva departe de oraşul în care locuiţi.

 Scorpion
Căutaţi răspunsuri la problemele care vă frământă. Din cauza faptului că doriţi cu disperare să aveţi aceste răspunsuri vă mulţumiţi foarte uşor cu unele soluţii superficiale sau lipsite de adevăr. Este indicat să vă odihniţi pentru a vă pune ordine în gânduri şi să vedeţi apoi lucrurile la rece. În caz contrar, riscaţi să deveniţi obsedat de problemele pe care le aveţi. Astăzi este o zi în care intuiţia vă ajută să treceţi cu bine peste un obstacol, însă mâine totul s-ar putea întoarce împotriva dumneavoastră.

 Săgetător
Astăzi veţi face o călătorie în interes de serviciu, însă aceasta se va dovedi benefică şi în viaţa sentimentală. Dacă sunteţi singur, este foarte posibil să vă găsiţi un partener de viaţă. Cei care se află deja într-o relaţie îşi vor da seama cât de mult înseamnă persoana de lângă ei. Ar trebui să aveţi mare grijă astăzi la orice detaliu financiar, căci se pot ivi cheltuieli neprevăzute şi trebuie să fiţi pregătit. Există şi riscul unor discuţii în familie pe această temă.

  Capricorn
Este posibil ca la serviciu să primiţi o mărire de salariu pentru eforturile depuse în ultima perioadă. În ceea ce priveşte viaţa personală, lucrurile o vor lua pe un făgaş normal. Partenerul de viaţă vă va fi alături în tot ceea ce faceţi. În prima jumătate a zilei veţi avea multe activităţi care s-ar putea să-şi pună amprenta asupra dumneavoastră. Stresul şi starea de irascibilitate stau la pândă şi vă pot transforma într-o persoană uşor inflexibilă.

  Vărsător
Astăzi vei fi pus în situaţia de a lua decizii pripite atât pe plan sentimental, cât şi la serviciu. Chiar dacă nu aveţi foarte mult timp la dispoziţie, analizaţi pe cât posibil avantajele şi riscurile la care vă supuneţi. Spre seară veţi primi vizita unui prieten foarte bun, alături de care veţi povesti ore în şir. Vi se cere socoteală într-o chestiune în care nu sunteţi vinovat şi trebuie să aveţi curajul să susţineţi acest lucru.

  Peşti
Astăzi vă veţi acorda o parte din timp pentru propria îngrijire. Seara veţi merge la cumpărături alături de un prieten bun, pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme. Vă veţi amuza probând tot felul de haine, chiar dacă până la urmă nu cumpăraţi nimic. Acordaţi însă timp şi partenerului de viaţă deoarece are nevoie de sprijinul dumneavoastră. Astăzi veţi avea inspiraţia de moment de a pune la punct nişte persoane care şi-au depăşit atribuţiile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS