17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Liam Neeson, protagonistul remake-ului „Flying Tigers“
Filmul de acţiune „Flying Tigers“, cu legendarul John Wayne în rolul principal şi nominalizat la trei categorii ale premiillor Oscar, va beneficia de un remake al cărui protagonist va fi actorul britanic Liam Neeson, anunţă presa internaţională de specialitate. Bugetul remake-ului este de 90 de milioane de dolari, iar regia îi va fi încredinţată cineastului chinez John Woo. Acesta este recunoscut ca maestru al filmelor de acţiune, printre titlurile de care şi-a legat numele numărându-se „Broken Arrow“, „Face/Off“, „Mission: Impossible II“ şi „Hostage“.
„Flying Tigers“ prezintă povestea unui grup de voluntari americani care, înainte de intrarea SUA în cel de-al Doilea Război Mondial, pleacă în China pentru o misiune contra japonezilor.

Un nou film despre Apocalipsă

Producătorii americani intenţionează să realizeze un nou film despre un posibil sfârşit al lumii, care va fi intitulat „11 11 11“ şi ar urma să fie lansat anul viitor, pe 11 noiembrie, potrivit presei internaţionale de specialitate.
Pelicula, gândită ca un horror care să exploateze tema semnificaţiei cifrelor pentru evenimente de importanţă extremă, va fi regizată de Darren Lynn Bousman, cunoscut în special pentru trei filme din seria „Saw“.
Scenariul va avea ca pretext ideea că, în ziua a 11-a din luna a 11-a a anului 2011, se va deschide a 11-a poartă a Raiului, iar oamenii vor avea ocazia să-şi apropie un înger păzitor şi să fie astfel alertaţi cu privire la un eventual sfârşit al lumii.
Ultimul film în care sfârşitul lumii a fost asociat unei date din calendar este „End of Days“ (foto), lansat în 1999, care i-a avut ca protagonişti pe Arnold Schwarzenegger, Gabriel Byrne şi Kevin Pollack. Apocalipsa din această peliculă era „fixată“ pentru prima zi a anului 2000.

„Aurora“ şi „Marţi, după Crăciun“, proiectate în cadrul New York Film Festival
Filmele româneşti „Aurora“, în regia lui Cristi Puiu, şi „Marţi, după Crăciun“ (foto), de Radu Munteanu, vor fi proiectate în cadrul celei de-a 48-a ediţii a New York Film Festival, care se desfăşoară în perioada 24 septembrie – 10 octombrie.
„Marţi, după Crăciun“, cu Dragoş Bucur, Victor Rebengiuc şi Mimi Brănescu în distribuţie, este povestea unui bărbat căsătorit de zece ani, care are o relaţie extraconjugală cu medicul stomatolog al fiicei sale. „Aurora“ lui Cristi Puiu prezintă trei ore din viaţa unui om obişnuit, care se transformă lent într-un criminal. La finalul filmului, spectatorii află că bărbatul se numeşte Viorel şi că soţia l-a părăsit pentru un altul.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS