9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lăuda capacităţile dumneavoastră mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază. O energie pozitivă vă împinge astăzi spre atingerea idealurilor dumneavoastră. Păstraţi-vă încrederea în planurile dumneavoastră şi acceptaţi sfaturi de la prieteni şi membrii familiei.

  Taur
Sunteţi mai puţin tensionat decât până acum, dar şi mai obosit. Ar fi bine să o luaţi mai încet. În caz contrar, nu veţi reuşi să faceţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă. Dacă vă gândiţi să împrumutaţi o sumă de bani, fiţi atent la detalii.

  Gemeni
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie bună, mai ales că vă confruntaţi cu probleme deosebite. A sosit momentul să lăsaţi vorba şi să treceţi la fapte. O mai veche cunoştinţă, care vă simpatizează, vă învaţă ce să faceţi. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul. Nativii simt nevoia să fie împinşi puţin de la spate pentru a se implica în activităţi distractive sau evenimente sociale. Sunteţi creativ şi incredibil de romantic.

  Rac
Pentru a fi eficient la serviciu aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. De energie fizică nu duceţi lipsă. Întotdeauna aţi spus adevărul, v-aţi asumat riscuri şi v-aţi aventurat. Acţionaţi calculat şi fiţi atent la conversaţiile din jur. Veţi afla mai multe decât credeaţi.

 
  Leu
În ultimul timp aţi avut unele probleme de sănătate şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. În rest, nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar! Dacă altădată preferaţi să observaţi din umbră, astăzi este ziua în care trebuie să acţionaţi. Nu ezitaţi şi lăsaţi pasiunea şi ambiţia să îşi spună cuvântul.

  Fecioară
Astăzi sunteţi cam nervos, dar se pare că v-aţi găsit naşul. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi al prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special. Nu este de mirare că astăzi nu prea aveţi încredere în nimeni pentru că totul pare să meargă împotriva dumneavoastră.

  Balanţă
Vi se propune o colaborare care vi se pare interesantă, dar persoana care v-o face nu vă prea trezeşte încrederea. Deocamdată, nu aveţi însă nici un motiv să vă manifestaţi suspiciunile, iar în ceea ce priveşte decizia pe care o aveţi de luat gândiţi-vă că mai este şi mâine o zi.
Nu fiţi prea formal şi lăsaţi-vă imaginaţia să-şi spună cuvântul.

 Scorpion
Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur, chiar dacă eficienţa dumneavoastră intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Deşi vă simţiţi în pericol din punct de vedere financiar, vă purtaţi de parcă nu v-ar păsa.

 Săgetător
Protecţia pe care se va oferi să v-o acorde o cunoştinţă se va dovedi binevenită. Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Ideile, informarea şi comunicarea sunt astăzi limitate sau restricţionate. Fiţi atent şi nu vă pierdeţi în lucruri mărunte.

  Capricorn
Deşi şansa pare astăzi de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel. În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care va irita pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă. În familie se simte un aer de dezamăgire. Bune oportunităţi pentru dezvoltarea afacerilor imobiliare.

  Vărsător
Aveţi de rezolvat o mulţime de lucruri atât la serviciu, cât şi acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi nişte musafiri, ceea ce vă va face plăcere şi vă va relaxa. Este o zi foarte plină pentru dumneavoastră.

  Peşti
Aveţi unele realizări, dar se pare că vă doriţi mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să vizeze o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig care vă va face să priviţi optimist spre viitor. Astăzi sunt favorizate legăturile cu prietenii şi orice este legat de creativitate sau educaţie. Profitaţi din plin de sprijinul familiei şi al prietenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU