Ingrediente (pentru 4 porţii): 1 cartof dulce mic, 2 cartofi obişnuiţi, 160 g dovleac, 1 morcov, 2 cepe mici, 2 căţei de usturoi, 1 lingură de rozmarin proaspăt, 1 lingură de ulei de măsline, 420 g fasole din conservă, 1 lingură de oţet balsamic, sare şi piper, pâine prăjită pentru servire.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C şi tapetaţi o tavă cu hârtie de copt. Tăiaţi cartoful dulce, cartofii şi dovleacul cubuleţe, morcovii rondele şi ceapa peştişori, pisaţi usturoiul şi tocaţi frunzele de rozmarin. Într-un castron mare, amestecaţi toate ingredientele împreună cu uleiul de măsline. Amestecaţi totul foarte bine, astfel încât uleiul să ajungă la toate legumele. Asezonaţi cu sare şi piper după gust. Puneţi combinaţia de legume în strat uniform în tava pregătită în prealabil şi daţi totul la cuptor timp de 35 de minute. Puneţi legumele coapte într-un alt castron şi amestecaţi-le cu boabele de fasole, apoi adăugaţi oţetul balsamic. Decoraţi salata cu frunze de rozmarin şi serviţi-o împreună cu felii de pâine prăjită.
Salată de legume coapte
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei