20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Acceptaţi să-i faceţi un serviciu persoanei iubite, dar nu trebuie să o sufocaţi după aceea cu poveşti despre sacrificiile pe care le-aţi făcut pentru ea, deoarece iubirea trebuie să fie un schimb necondiţionat şi sincer de sprijin între parteneri. Aţi uitat că şi cel drag a făcut, cu alte ocazii, totul pentru dumneavoastră fără să vă ceară nimic în schimb, căci vin astfel de momente în care îi puteţi întoarce ajutorul printr-un gest similar.

  Taur
Ca să puteţi lua cea mai bună decizie în problema personală care vă frământă, aveţi nevoie de detaşare şi de linişte completă în jurul dumneavoastră. Nu vă puteţi concentra eficient într-o casă plină de copii gălăgioşi, nici într-un birou ticsit de lume, ca atare luaţi-vă un răgaz doar pentru tihna dumneavoastră interioară şi meditaţi asupra răspunsului pe care-l căutaţi. Rupt de lume şi de iureşul cotidian, vi se va revela imediat calea potrivită.

  Gemeni
Sunteţi la mijloc între două direcţii: una e legată de ceea ce şi-ar dori inima, alta se îndreaptă spre ceea ce trebuie să faceţi, ca atare trebuie să discerneţi foarte atent între dorinţă şi datorie. Nu e musai să alegeţi datoria, de teama vreunei sancţiuni ce ar veni în urma unui eventual refuz, pentru că sunt momente când intuiţia şi sufletul au mai multă dreptate decât raţiunea şi logica, sfătuindu-vă să alegeţi un sens mult mai bun pentru dumneavoastră.

  Rac
Trăiţi din amintiri frumoase, pentru că sunteţi una din zodiile cele mai ataşate de evenimente de odinioară. Priviţi spre vremuri de altădată, atras de moda retro, de vechiturile bunicii, de lumi romantice cu iz medieval şi tot ce se petrece în jur vă stimulează şi mai mult imaginaţia. Nimeriţi parcă în alte timpuri şi cum să nu fiţi fericit când plăcerile cele mai intime sunt satisfăcute de peisaj, de muzică, de vestimentaţia care vă transportă spre alte epoci…
 
  Leu
Fiţi cât se poate de corect, astăzi, pentru că trece prin calea dumneavoastră ispita de a face un gest negativ prin care cineva va avea de suferit. Sunteţi atras de răzbunări periculoase, de bârfe şi răutăţi, de atacuri virulente la adresa celor pe care nu-i placeţi, dar alunecaţi totuşi într-o zonă mult mai sumbră, scoţând la iveală laturi ale caracterului de care nici dumneavoastră nu puteţi fi mândru. A ataca pe cineva sau a pune beţe în roate din invidie sau egoism nu vă avantajează, ci vă poate ştirbi reputaţia!

  Fecioară
Deşi sunteţi o persoană modestă căreia nu-i place să iasă prea mult în evidenţă azi trebuie să profitaţi de şansa de afirmare care vi se oferă, altfel ar putea pune altul mâna pe dumneavoastră. Lăsaţi modestia la o parte, faceţi un pas în faţă şi arătaţi ce puteţi, pentru că aveţi atâtea calităţi care merită valorificate la maximum. E o ocazie excelentă de a fi promovat, de a ieşi primul şi de a atrage atenţia asupra dumneavoastră, fără să faceţi prea multă zarvă pe marginea realizărilor.

  Balanţă
Nu aţi mai râs de mult atât de mult şi nu v-aţi mai simţit de ceva vreme liber să spuneţi ce vreţi, aşa cum se întâmplă azi. Nimeriţi într-un mediu vesel şi gălăgios care vă molipseşte şi pe dumneavoastră de bună dispoziţie. Poate apărea un prilej de petrecere, de dans, de voie bună sau e doar o superbă zi de vacanţă în care redeveniţi copil, amintindu-vă de plăcerile vieţii de care aveţi atât de rar prilejul să vă bucuraţi. Participaţi trup şi suflet la evenimentele de top ale zilei.

 Scorpion
Primiţi veşti contradictorii sau informaţii care se bat cap în cap şi nu ştiţi pe care s-o credeţi. Există riscul ca, în cazul în care consultaţi şi o altă sursă pe lângă cele care nu se pun de acord să vă încurcaţi şi mai şi. Nu reuşiţi să găsiţi un numitor comun care să unească toate aceste păreri adverse. În loc să vă lăsaţi influenţat de atâtea variante, mai bine vă rupeţi de toţi, vă faceţi că nu auziţi şi încercaţi să extrageţi o concluzie după propriile principii, fără a ţine cont de alţii.

 Săgetător
Deşi vă aflaţi într-un mediu cu care sunteţi obişnuit, pe care îl frecventaţi de regulă, azi aţi sperat altceva de la acest loc şi, pentru că nu apare, aveţi tendinţa de a spune că-l urâţi. E inutil să vă încărcaţi sufletul cu sentimente negative, pentru că nu puteţi primi întotdeauna ceea ce doriţi. Există şi momente în care rutina vă sufocă şi monotonia vă apasă, dar asta-i viaţa! Nu aveţi parte de evenimente de vârf sau de motive fericite în fiecare zi; mulţumiţi-vă cu puţin!

  Capricorn
Orice conflict poate fi aplanat cu vorbă bună şi cu un dram de afecţiune. Puteţi aborda o atitudine idealistă, care să lase impresia că iubiţi pe toată lumea, şi veţi vedea ca şi cei mai vehemenţi inamici se vor potoli când le veţi transmite doar gânduri pozitive. Nu vă lăsaţi influenţat de certuri, dispute şi rivalităţi, pentru că sunteţi într-o pasă romantică, sensibilă şi ar fi păcat să v-o strice cineva cu tensiuni. Ieşiţi din mediile agitate.

  Vărsător
Parcă nimic nu vă iese azi, v-aţi împotmolit într-o zonă în care nimic nu se mai mişcă. Poate n-ar fi rău să profitaţi de acest răgaz, de voie sau de nevoie, pentru a vă aduna forţele şi a pregăti o nouă ofensivă atunci când piedica se va ridica. Dacă vedeţi că eforturile nu au efect, e şi normal să alunecaţi spre pasivitate şi dezinteres, dar nu trebuie să renunţaţi la ceea ce aţi început. Astfel de blocaje sunt fireşti, dar toate pot fi depăşite la timpul potrivit.

  Peşti
Gelozia pune stăpânire pe dumneavoastră şi uitaţi de dragoste, de vremurile bune, de lucrurile frumoase care v-au legat de partener. Pretindeţi prea mult de la el şi, dacă nu oferă, începeţi să-l criticaţi sau să-l acuzaţi că nu vă mai iubeşte. Că aveţi sau nu motive să-l bănuiţi de tot felul de fapte incorecte, ar trebui să alungaţi norul geloziei de pe inimă şi să încercaţi să-i arătaţi primul că-l iubiţi cu adevărat. Atitudinea aceasta rezervată, critică şi egoistă îi demonstrează exact contrariul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS