Ingrediente (pentru 4 porţii): 375 g paste, 300 g şuncă slabă, 180 g roşii uscate, un ardei gras roşu, 4 fire de ceapă verde, 2 linguri de pătrunjel, 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de oţet din vin alb, o lingură de muştar cu granule, o lingură de miere, sare şi piper.
Mod de preparare: Fierbeţi pastele al dente, în apă fierbinte cu sare, şi scurgeţi-le bine, apoi răciţi-le sub jet de apă rece şi scurgeţi-le din nou. Între timp, amestecaţi într-un castron uleiul de măsline, oţetul, muştarul şi mierea, apoi condimentaţi amestecul cu sare şi piper. Într-un castron amestecaţi pastele fierte, şunca tăiată în bucăţi mari, roşiile tocate şi ele bucăţi mari, partea albă a cepelor verzi tăiată fin şi pătrunjelul tocat. Turnaţi peste salată sosul preparat anterior şi amestecaţi ingredientele foarte bine, folosind două linguri de salată, apoi serviţi.
Salată cu paste şi şuncă
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei