9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Partenerul aşteaptă mărturii palpabile ale iubirii dumneavoastră, deci a sosit vremea să lăsaţi la o parte jocul seducţiei şi să vă implicaţi în relaţie cu mai multă maturitate. Încercaţi să depăşiţi momentele dificile cu ironie şi umor. Ştiţi să exercitaţi o autoritate binefăcătoare în cămin, fără însă a vă impune în mod sistematic voinţa. Vă consultaţi cu partenerul de viaţă asupra deciziilor importante şi luaţi parte la activităţi de familie împreună cu copiii.

  Taur
Banii sunt la un nivel satisfăcător, ce va permite chiar să oferiţi şi altora ceva din ceea ce deţineţi. O zi plină de piedici, mai ales în deplasări, deci, dacă aveţi de făcut un drum, mai bine amânaţi-l. Reuşiţi să vă măriţi veniturile şi să faceţi cele mai bune alegeri din punct de vedere financiar. Pentru unii nativi este posibilă o moştenire. La serviciu vă loviţi de sarcini administrative plictisitoare, întârzieri şi nepotriviri de program.

  Gemeni
Schimbul de bani sau de idei este în prim-plan astăzi şi veţi primi recunoştinţa unora pentru felul în care săriţi în ajutorul lor. Aveţi nevoie de o motivaţie, iar aceasta poate sosi prin intermediul unui prieten ce vă apare în cale la momentul potrivit. La locul de muncă trebuie să evitaţi să fiţi dur cu subalternii, perfecţiunea nu poate fi atinsă şi eficienţa lor va scădea. Petreceţi momente foarte frumoase în compania partenerului de viaţă şi a copiilor.

  Rac
Faceţi echipă perfectă cu o persoană care vă seamănă în multe privinţe, ce se va dovedi un tovăraş ideal, un partener inteligent de discuţie, un prieten de nădejde şi un partener corect de afaceri. Fiţi cu băgare de seamă şi nu amestecaţi chestiunile sentimentale cu cele financiare. În caz contrar, apar probleme pe care cu greu le rezolvaţi. Apar ocazii interesante la locul de muncă.
 
  Leu
Aveţi un plan bine stabilit şi, dacă-l veţi urma ca atare, veţi fi foarte mulţumit de rezultate. Aţi finalizat multe sarcini de rutină şi sunteţi mulţumit de rezultate. Chiar dacă nu sunt proiecte măreţe, găsiţi un motiv de satisfacţie şi în aceste fleacuri. Pe plan sentimental, perspectivele nu sunt excelente, deoarece în acest moment nu sunteţi înţelegător şi indulgent. Orgoliul şi încăpăţânarea sunt principalele cauze de conflict.

  Fecioară
Vă gândiţi foarte serios la o investiţie, la un credit pe termen lung sau la o afacere proprie, ce va necesita cheltuieli masive până la sfârşitul anului. Vă puteţi baza oricând pe susţinerea prietenilor, deci, dacă aveaţi un plan pentru azi, nu ezitaţi să vă mobilizaţi amicii, care vă vor fi alături la primul semn. Aveţi parte de deziluzii în ceea ce priveşte prietenii. Nu contaţi pe ajutorul lor dacă vreţi să cunoaşteţi o persoana influentă, cel puţin nu de data aceasta.

  Balanţă
Vă cam jucaţi cu banii şi nici nu vă uitaţi la preţuri, la contul de care dispuneţi, la utilitatea lucrurilor pe care le cumpăraţi. Aveţi nevoie de un sfat înţelept sau de o părere avizată de la o persoană matură, deci căutaţi-l pe cel care vă poate fi de folos. La locul de muncă apar nepotriviri de program sau de păreri, însă situaţia se va schimba în bine. Este important să ştiţi să vă stăpâniţi reacţiile.

 Scorpion
Faceţi echipă bună cu persoana iubită sau cu cineva apropiat din familie, în tot felul de provocări intelectuale: discuţii incitante, conversaţii vii, dialoguri bine argumentate cu informaţii clare şi fapte precise. Una dintre priorităţi este să vă îndepliniţi în viaţa amoroasă dorinţele autentice. Prin urmare, va fi nevoie să o orientaţi într-o direcţie convenabilă. La serviciu nu vă grăbiţi să vă dezvăluiţi proiectele.

 Săgetător
Discutaţi cu cei dragi despre următoarele investiţii din locuinţă pentru că nu puteţi lua decizii de unul singur. Sunteţi în centrul atenţiei ori prin veselia pe care o afişaţi, ori prin prestanţa pe care o impuneţi, depinde de pe ce poziţie participaţi: personală sau oficială. Dacă lucrurile nu se desfăşoară la serviciu aşa cum aţi prevăzut, gândiţi-vă că nu toate acţiunile se transformă în afaceri excepţionale.

  Capricorn
Perspectivele sunt promiţătoare, croite exact pe sufletul dumneavoastră, şi vă conferă un confort financiar. Primiţi o veste excelentă pentru carieră, cum ar fi o notă bună la un examen, o diplomă ce vă va asigura o poziţie superioară în plan profesional. O scurtă călătorie v-ar aduce idei noi şi aţi avea parte de nişte întâlniri amuzante. Ziua aduce perspective matrimoniale excelente. Unii nativi ar putea să accepte o astfel de uniune din motive raţionale şi mai puţin sentimentale.

  Vărsător
Nu staţi bine cu banii şi deveniţi obsedat de lipsuri. Ori de câte ori vine vorba de bani, vă întristaţi şi abordaţi o atitudine rece, ca nu cumva cineva să vă ceară vreun împrumut. Vă simţiţi prins între două focuri. Va trebui să vă controlaţi pentru a nu lăsa ca relaţiile cu persoanele din jur să se strice. Intuiţiile profesionale sunt corecte.

  Peşti
Pentru că nu vă ies toate din prima încercare, sunteţi gata să renunţaţi la orice iniţiativă. Nu abandonaţi drumul ce pare să se blocheze, pentru că situaţia se va rezolva dacă insistaţi puţin. Aveţi dificultăţi în a vă înţelege partenerul de viaţă. Acesta nu va şti cum să se poarte cu dumneavoastră. Din fericire, atmosfera devine mai veselă spre seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS