17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sunteţi motivat de un plan nou, ce vă consumă rezervele de energie pe o perioadă mai lungă de timp. Poate va dura o săptămână până când se va materializa sau poate câteva luni, dar este exact ce aveaţi nevoie pentru a prinde chef de viaţă. Daţi randament maxim atunci când aveţi un nou vis de împlinit, iar cel care se clădeşte acum sub ochii dumneavoastră vă dinamizează la maximum. Aveţi toate mijloacele să-l vedeţi realizat!

  Taur
Vă cam îndoiţi de direcţia pe care o aveţi în faţă şi vă gândiţi dacă nu cumva există o variantă mai bună. Există, dar e cam târziu să mai schimbaţi sensul acum, în ultima clipă, când varianta iniţială merge deja pe o cale cât de cât limpede. Încercaţi să rămâneţi fidel sensului ales, pentru a nu consuma inutil rezervele de energie pe care le-aţi investit anterior. Lăsaţi noua idee pe altădată, pentru că se va mai ivi o ocazie de a o pune şi pe aceasta în practică, dar nu acum.

  Gemeni
Sunteţi cam agitat şi conduceţi agresiv, ceea ce vă poate cauza unele probleme la drum. Veştile care sosesc de departe vă irită, iar călătoriile pe care le faceţi sunt un motiv de enervare. Ori nu ajungeţi la destinaţie conform planurilor iniţiale, ori amânaţi deplasarea, când condiţiile de transport vor fi mai bune.  

  Rac
Conflictele care se încing vă supără profund, pentru că nu vă aşteptaţi la atâtea atacuri dure din partea celor din jur. Chiar şi cei mai apropiaţi prieteni vă dezamăgesc prin modul lor incisiv de a vorbi, dar, în loc să găsiţi argumente prin care să vă faceţi auzit, alunecaţi spre timiditate, depresie şi tăcere, ca şi cum v-aţi accepta înfrângerea. Vă deranjează enorm atitudinea dură a celor cu care discutaţi azi şi nu găsiţi, deocamdată, replici să le faceţi faţă.
 
  Leu
Cei din familie sunt cei mai buni tovarăşi în planurile pe care le faceţi legat de confortul casnic sau alte chestiuni care privesc traiul comun. Aveţi de gând să faceţi unele modificări în casă, să renovaţi locuinţa, să aduceţi un plus de frumuseţe mediului în care trăiţi, dar nu puteţi lua decizii de unul singur. Fiecare are gusturile sale şi nu puteţi alege dumneavoastră în locul tuturor. O discuţie aprinsă, cu păreri contradictorii, poate ajuta la luarea unei decizii care să unească într-o singură direcţie toate preferinţele.

  Fecioară
Nu încercaţi să apelaţi la mijloace incorecte pentru a ajunge la un anumit scop, pentru că nu va merge. Chiar dacă e greu să acceptaţi un adevăr, chiar dacă realitatea nu e chiar cea pe care o doreaţi, nu vă amăgiţi apelând la tertipuri necinstite, pentru că minciuna iese întotdeauna la suprafaţă. Veţi suferi mai mult când veţi plăti oalele sparte decât dacă acceptaţi adevărul aşa cum e. Luaţi-vă inima în dinţi şi recunoaşteţi-vă vina, ca să evitaţi pedeapsa.

  Balanţă
O piedică nedorită vă ţine departe de un moment de-a dreptul norocos. E ca şi cum o şansă excelentă ar trece pe lângă dumneavoastră şi nu puteţi profita de ea pentru că sunteţi prins în alte treburi. Vă prinde pe picior greşit, indisponibil, nepregătit şi vedeţi cum se îndepărtează de dumneavoastră, fără să o fi valorificat aşa cum trebuia. Veţi regreta mult timp acest moment unic, dar e o lecţie bună pentru dumneavoastră să fiţi mai spontan în reacţii, să nu staţi atât pe gânduri când ceva bun vi se oferă pe tavă.

 Scorpion
Toate merg cu viteza melcului, ceea ce devine frustrant pentru dumneavoastră, o fire atât de iute! Lentoarea vă dezarmează şi renunţaţi să mergeţi mai departe, convins că acest ritm este de fapt începutul sfârşitului. Aţi sperat ca lucrurile să evolueze mai repede spre un anumit ţel, iar toată această lâncezeală vă ţine departe de scopul dumneavoastră. Totul merge atât de greu, încât începeţi să vă gândiţi dacă nu e mai bine să renunţaţi. Faceţi o analiză să vedeţi dacă dispuneţi de resursele de răbdare care ar fi necesare pentru a ajunge la final.

 Săgetător
Când aveţi dreptate, simţiţi nevoia să sărbătoriţi victoria şi spuneţi tuturor cât de bine s-au rezolvat lucrurile datorită judecăţii dumneavoastră juste. Sunteţi una dintre zodiile cele mai morale, care respectă litera legii cu sfinţenie şi nu vă abateţi de la ceea ce e corect pentru nimic în lume. Această atitudine vă va fi de folos şi acum, pentru a repurta victoria mult dorită într-o situaţie în care sunteţi convins că adevărul e la dumneavoastră. Îl veţi demonstra şi îl veţi impune şi asupra rivalilor dumneavoastră.

  Capricorn
Cariera cere mult de la dumneavoastră: şi concentrare, şi capacitate de decizie, şi stăpânire de sine. Treceţi printr-un moment important, de care depinde viitorul profesional. E ca şi cum v-aţi prezenta ideile în faţa unei comisii sau participaţi la o competiţie alături de rivali puternici pe care trebuie să-i depăşiţi prin calităţile intelectuale. Dacă aţi studiat suficient, azi veţi trece peste acest hop fără nici o problemă.

  Vărsător
Nu daţi randament nici dacă sunteţi împins de la spate de termene-limită foarte urgente, nici dacă aveţi timp berechet, pentru că aşa sunteţi tentat să consumaţi fără rost resursele de care dispuneţi. Trebuie să vă organizaţi mai atent, ca să înaintaţi în ritmul cel mai bun spre scopul propus: nici prea repede, nici prea lent, construind ţelul final în mod optim.

  Peşti
O veste neplăcută cade în calea dumneavoastră ca o bombă, stricându-vă toate planurile pentru azi. Nu mai puteţi duce mai departe ceea ce aţi început, ci trebuie să schimbaţi macazul. De aceea ar fi bine ca, în cazul celor mai importante proiecte, să nu depindeţi de o singură direcţie, ci să aveţi un plan de rezervă. Altfel vă veţi trezi debusolat în mijlocul unui pustiu, neştiind încotro să porniţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU