20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProdusele indispensabile pentru o frumuseţe fără cusur

Produsele indispensabile pentru o frumuseţe fără cusur

Pensula pentru fond de ten şi fondul de ten, batonul corector, rujul, penseta, cleştele pentru întors genele, oglinda şi serveţelele demachiante sunt obiectele care n-ar trebui să lipsească din gentuţa de cosmetice a nici unei doamne.
În gentuţa cu cosmetice din poşetă s-au adunat destule obiecte care vă sunt mai mult sau mai puţin de folos. Nu ar fi rău să faceţi o mică inventariere, descotorosindu-vă de obiectele inutile.
Pensula pentru fond de ten lipseşte, aşa că ar trebui să o treceţi pe lista de cumpărături. Deşi la prima vedere pare inutilă, pentru că deseori aplicaţi fondul de ten cu degetele, importanţa sa nu este de neglijat. Este mai întâi vorba de o regulă de igienă. Mâinile, chiar dacă sunt curăţate, pot păstra unele bacterii, iar tenul dumneavoastră va avea de suferit. În plus, acest instrument poate asigura o aplicare uniformă a fondului de ten, fără pete, care va asigura şi un consum mai mic.
Fondul de ten trebuie să îşi găsească şi el locul printre produsele cosmetice. Este practic, mai ales dacă vreţi să ascundeţi unele imperfecţiuni ale tenului, precum coşurile sau urmele oboselii adunate după o noapte lungă.
În categoria instrumentelor de înfrumuseţare care vă pot ajuta să afişaţi o imagine impecabilă se numără şi batonul corector. Rolul său este de a camufla atât cearcănele, cât şi coşurile inestetice, aşa că faceţi-i loc în gentuţa de cosmetice.

Mereu la îndemână

Pentru că tenul dumneavoastră are o paloare specifică, nu ar fi rău să-i daţi puţină culoare şi strălucire cu un fard de obraz. Acesta poate fi folosit atât pe timpul zilei, cât şi seara, atunci când vreţi să obţineţi un look glamour în club.
Nu uitaţi nici de strugurel sau de ruj. Nu numai că un astfel de produs vă protejează buzele, dar vă ajută să vă desăvârşiţi machiajul, scoţându-vă gura în evidenţă.
Şi pentru că deseori visaţi la gene perfecte, nu ar fi rău să vă achiziţionaţi şi un cleşte pentru întors genele. Chiar dacă secretul unor gene frumoase este rimelul, care nu trebuie să vă lipsească, şi cleştele este responsabil de un machiaj reuşit al ochilor.
Penseta e şi ea de un real folos. Nu se ştie niciodată când nu veţi avea timp pentru o şedinţă în saloanele de înfrumuseţare, aşa că ea vă poate salva în situaţii critice. I se va alătura oglinda de buzunar, fără de care nu aţi putea rezolva nici una dintre problemele apărute în timpul zilei. În final, nu uitaţi să strecuraţi în poşetă şi un pachet de şerveţele demachiante. Specialiştii nu le recomandă pentru demachierea zilnică, dar în situaţii de urgenţă sunt de un real folos, înlocuind cu succes crema demachiantă şi discurile de vată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS