Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 fileuri groase de peşte alb, 2 fire de ceapă verde, un ardei gras roşu, un morcov, 1/4 cană de sos de soia fără sare, orez fiert sau tăieţei, pentru servire, sare şi piper.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Tăiaţi ceapa în bucăţi de aproximativ 5 centimetri, scoateţi seminţele din ardeiul gras şi curăţaţi morcovul. Tăiaţi apoi toate legumele fideluţă şi puneţi-le într-un castron, apoi amestecaţi-le până când se combină bine. Puneţi hârtie de copt într-o tavă, apoi aşezaţi fileurile de peşte peste hârtie. Puneţi legume tăiate pe fiecare dintre fileuri, apoi stropiţi totul cu sos de soia şi asezonaţi cu sare şi piper. Mai puneţi o coală de hârtie de copt pentru peştele pregătit, apoi îndoiţi marginile hârtiei lângă marginile tăvii. Daţi totul la cuptor timp de 12-15 minute sau până când carnea se prepară şi devine fragedă (puteţi testa cu ajutorul unei furculiţe dacă este gata carnea). Serviţi peştele imediat după ce l-aţi scos din cuptor împreună cu orezul fiert sau cu tăiţei, în funcţie de preferinţe.
File de peşte la cuptor
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei