11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBijuteriile, o veritabilă declaraţie de dragoste

Bijuteriile, o veritabilă declaraţie de dragoste

Bijuteriile sunt mai mult decât un simplu accesoriu. Ele dau vestimentaţiei o notă deosebită, îmbrăcându-le pe doamnele şi domnişoarele care le poartă într-o eleganţă aparte.

Odată cu venirea primăverii, cu înlocuirea pieselor de vestimentaţie groase, doamnele şi domnişoarele îşi îndreaptă atenţia spre accesorii. Fie că este vorba de o brăţară, un colier cu pandantiv sau o pereche de cercei, toate sunt alese cu grijă pentru a da noii ţinute primăvăratice un aer aparte.
O brăţară groasă, cu mărgele mari şi viu colorate, ar fi un accesoriu la modă în sezonul care se apropie cu paşi repezi.
Mărgelele care le compun, spun stiliştii, pot fi de sticlă, lemn sau din orice altceva, ornate cu modele vesele sau nu, cu singura condiţie să fie supradimensionate şi colorate în nuanţe de portocaliu, roşu închis, albastru, maro.
Dacă alegeţi o astfel de bijuterie pentru zi, se impune să renunţaţi la cerceii lungi sau la colierele masive, căci e de bun-simţ să purtaţi maximum trei bijuterii, dar şi acelea să nu fie ostentative.
Cu alte cuvinte, dacă alegeţi o brăţară la modă, cu mărgele mari, ideal ar fi să mai luaţi din cutia cu bijuterii doar nişte cerceluşi discreţi sau un lănţişor fin.

Noile tendinţe

În noul val din moda bijuteriilor se vor încadra şi culorile reci. Tonalităţile calde ale pământului vor fi înlocuite uneori, la ocazii deosebite, de tonuri de negru, alb, albastru şi cenuşiu, menite să creeze o imagine de forţă şi siguranţă de sine.
Şi bijuteriile lucrate manual se menţin pe val în noul sezon, cu atât mai mult cu cât tendinţa este de exprimare personală, prin etalarea mai curând a creativităţii decât a extravaganţei. Aşa că, dacă vizitaţi un târg de obiecte lucrate manual, nu ezitaţi să vă achiziţionaţi câteva perechi de cercei, brăţări sau pandantive.
De asemenea, este permisă în acest sezon purtarea de şiraguri de mărgele atât în jurul gâtului şi la încheietura mâinii, cât şi sub formă de pandantive şi inele.

Vedetele de la Hollywood şi diamantele lor

La Hollywood, în trend se pare că rămân diamantele, care sunt expuse la fiecare eveniment important. Actriţa Kate Hudson şi-a accesorizat rochia albă cu spatele gol, la gala premiilor SAG (Screen Actors Guild), cu un colier lung, lăsat pe spate, o pereche de cercei şi două inele, toate cu diamante Cartier.
La acelaşi eveniment, menţionează site-ul acasatv.ro, actriţa din „Mad Men“, Christina Hendricks, a fost surprinsă purtând cercei şi un inel cu diamante dispuse în formă de trandafir, marca Irit Designs.
Vera Farmiga a fost de-a dreptul strălucitoare cu ajutorul cerceilor şi al brăţărilor de diamante de la Chanel Fine Jewelry. Nici Tina Fey nu a zis nu diamantelor, ea alegând pentru accesorizarea ţinutei cercei maronii şi trei brăţări cu diamante de la Neil Lane.
Indiferent că alegeţi diamantele sau bijuteriile lucrate manual, important este să vă ghidaţi după un singur cuvânt: simplitate în combinaţii inedite, care vă vor conferi un aer de eleganţă.

Un trend care revine

Au revenit la modă, în acest sezon, cerceii lungi. Se poartă cei finuţi, cu multe pietricele preţioase sau semipreţioase şi frumos sclipitoare, care încadrează atât de bine faţa.
Fred, De Beers, Cartier, Chaumet, Boucheron, Dior, Chanel şi Adler sunt numai câteva nume din industria bijuteriilor de lux care promovează acest trend. Combinaţiile alese de bijutieri sunt pur şi simplu uimitoare: modele spectaculoase, tăieturi senzaţionale, strălucire care îţi ia respiraţia într-un amestec de modern şi eleganţă clasică.
 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU