9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Interveniţi la momentul oportun cu o soluţie salvatoare şi atrageţi respectul şi aprecierile colaboratorilor. Unii nu au găsit o astfel de idee, dar v-aţi informat şi aţi avut curajul să spuneţi clar ce gândiţi, iar părerea dumneavoastră contează. Orice confruntare sau competiţie în care sunteţi implicat vă poate avea printre învingători, deci să nu vă fie teamă să vă exprimaţi părerea. Deţineţi suficientă experienţă acumulată prin studiu, astfel încât tot ce emiteţi să fie performant şi de calitate!

  Taur
Nu sunteţi în apele dumneavoastră şi, pentru că nu aveţi curajul să vă exprimaţi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu lăsaţi o impresie bună. Sunteţi timid, greu vă urniţi pentru a vă apuca de treabă, pentru că grijile nu vă lasă să vă manifestaţi. Posibil ca anturajul să fie vinovat de stările dumneavoastră emoţionale neplăcute, pentru că vă aflaţi în compania unor persoane pesimiste, care discută numai despre necazuri, lipsuri şi un viitor sumbru. Nu vă puteţi elibera şi începeţi să gândiţi la fel.

  Gemeni
Visaţi frumos, de parcă v-aţi îndrăgostit de cineva şi speraţi la o relaţie împreună. E posibil ca visul să vi se împlinească, deoarece vă aflaţi într-o zonă norocoasă din punct de vedere sentimental. Dacă vă place de cineva anume, dacă vi se face curte şi nu ştiţi dacă să-i acceptaţi avansurile sau nu, azi inima vă va spune mult mai clar ce e bine pentru dumneavoastră. Iubiţi şi lăsaţi-vă iubit, pentru că momentul este perfect pentru o poveste de iubire împărtăşită şi împlinită!

  Rac
Trebuie să daţi startul unei acţiuni noi, dar aveţi mai multe sensuri de ales şi nu ştiţi care e mai bun pentru dumneavoastră. Intuiţia nu greşeşte niciodată, ca atare, trebuie să vă ascultaţi cu atenţie vocea interioară, care vă împinge doar spre una dintre alternativele oferite. Daţi curs celei spre care vă dă ghes inima, pentru că se va dovedi alegerea corectă. Emoţia momentului este mare, pentru că atât timp cât nu aveţi şi o garanţie certă pe care să vă bazaţi, pare doar o senzaţie dincolo de raţiune.

  Leu
Trăiţi din amintiri frumoase, pentru că aţi trecut printr-un moment superb din care încă vă extrageţi energia. A fost frumos, dar nu puteţi rămâne ancorat pentru totdeauna într-un moment de succes din trecut, deoarece şi prezentul are multe de oferit. Rupeţi-vă de ceea ce a fost odinioară şi luaţi bucuria acelui moment, fără să vă raportaţi în permanenţă la reuşita de atunci. Ce a fost a fost, contează ce faceţi în prezent.

  Fecioară
Călătoriile acestei zile au rezultate vizibile, de care puteţi fi mândru. Nu vă întoarceţi acasă fără ceva palpabil, pe care să-l consideraţi rodul material al eforturilor de azi. Posibil să fiţi toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, ceea ce poate fi extenuant, dar măcar rezolvaţi ce aveaţi în plan. Trebuie să fiţi prezent în altă locaţie decât cele cu care eraţi obişnuit în programul zilnic, căci prezenţa dumneavoastră este folositoare pentru rezolvarea cu succes a unor sarcini concrete.

  Balanţă
Este recunoscut talentul dumneavoastră de negociator împăciuitor care poate aduce liniştea chiar şi în cele mai conflictuale situaţii. Unde interveniţi dumneavoastră azi, se face linişte, deci folosiţi-vă din plin calităţile de arbitru, pentru a pune două tabere adverse la masa tratativelor şi pentru a-i ajuta să ajungă la o înţelegere. Nefiind implicat, reuşiţi să vă păstraţi echidistanţa şi imparţialitatea, oferind o soluţie de compromis care să satisfacă pe toată lumea.

 Scorpion
Elanul este tăiat de tot felul de contradicţii ce se iscă pe marginea ideilor dumneavoastră. Parcă toţi s-au aliat azi împotriva dumneavoastră şi nu sunt de acord, indiferent ce aveţi de spus. Nu aveţi forţa de a le ţine piept şi, în loc să vă puneţi imensa ambiţie la treabă pentru a demonstra că aveţi dreptate, vă lăsaţi păgubaş la primele semne de conflict. Poate ceilalţi vin cu argumente mult mai puternice şi acceptaţi tacit înfrângerea. Dar nu pentru mult timp, deoarece în curând vă veţi lua revanşa!

 Săgetător
Sunteţi pus în faţa unui adevăr dureros, care vă dezarmează. Nu se mai poate face nimic şi, chiar dacă nu vă convine situaţia, trebuie să o acceptaţi ca pe un sacrificiu total. E o renunţare categorică, de parcă v-aţi lua rămas-bun pentru totdeauna de la o stare de lucruri. Chiar dacă, pe moment, şocul despărţirii e mare, după ce veţi ieşi de sub influenţa nefastă a acestei zile, veţi descoperi alternative mai bune. Azi, totul pare pierdut, fiind nevoit să o luaţi de la capăt.

  Capricorn
Azi trebuie să vă supuneţi ordinelor autoritare ale altuia mai puternic. Nu consideraţi o umilire, dimpotrivă, recunoaşteţi valoarea şi superioritatea celui în faţa căruia vă plecaţi, pentru că aveţi ceva de învăţat din atitudinea sa de lider. Îi admiraţi curajul, tonul cu care se impune, mai ales că nu apelează deloc la agresivitate sau violenţă pentru a se face ascultat. Câştigă admiraţia tuturor doar prin simpla sa apariţie strălucitoare, căci valoarea sa impune respect!

  Vărsător
Începeţi săptămâna cu un tonus pozitiv, cu optimism şi entuziasm, cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine de viaţă deschisă, pregătit pentru tot ce apare nou. Rareori vedeţi asemenea atitudine deschisă în faţa noului şi pentru că dumneavoastră aveţi o relaţie specială cu ziua de mâine, sunteţi gata pentru orice. Pentru că primiţi noul cu braţele deschise, veţi şti să-l şi folosiţi cu brio în favoarea dumneavoastră. O veste bună, o schimbare, o iniţiativă sunt oricând binevenite şi, dacă nu vin de la alţii, le veţi declanşa.
 
  Peşti
Nu vă jucaţi prea mult cu şansele care vi se oferă, pentru că spiritul uşuratic ce vă copleşeşte acum vă poate face să rataţi ocazii rare! A doua oară nu vi se vor oferi, ca atare, trebuie să vă concentraţi serios la tot ce apare la orizont. Aveţi tendinţa de a glumi pe seama norocului care iese în cale, ori pentru că nu credeţi că e posibil ca tocmai dumneavoastră să aveţi parte de aşa ceva, ori pentru că aveţi impresia că e doar o încercare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU