Ingrediente (pentru 4 porţii): unt topit, 100 g margarină degresată topită şi răcită, 2 ouă, 235 g cremă de ciocolată neagră topită, 75 g făină, 8 cuburi de ciocolată neagră, 4 linguri de îngheţată de vanilie.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Ungeţi cu untul topit patru vase cu capacitatea de 100 ml, rezistente la căldură. Într-un castron bateţi ouăle şi margarina. Separat, amestecaţi crema de ciocolată şi făina într-un castron de dimensiune medie. Folosiţi un mixer pentru a încorpora treptat amestecul format din ouă şi margarină. Turnaţi compoziţia în cele patru vase, în mod egal. Puneţi câte două cuburi de ciocolată în mijlocul fiecărui vas, împingându-le până se scufundă în compoziţie. Daţi brioşele la cuptor timp de 10 minute sau până când se coc. Răsturnaţi brioşele pe farfurii şi serviţi-le împreună cu îngheţata.
Brioşe cu ciocolată
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei