17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Şi-a tatuat o pereche de ochelari
Un tânăr şi-a făcut un tatuaj cel puţin neobişnuit: şi-a desenat o pereche de ochelari în jurul ochilor. După cum informează site-ul zigonet.com, isprava lui Matthew ar putea face parte dintr-o campanie de marketing, adică e posibil ca tatuajul să fie doar temporar, dar chiar şi aşa ideea lui merită luată în seamă. Deşi mulţi ar ridica din sprâncene la vederea unui astfel de tatuaj, mândrul posesor al ochelarilor desenaţi cu cerneală neagră în jurul ochilor este extrem de mulţumit de „achiziţia“ făcută. Ochelarii bidimensionali nu îl vor ajuta să vadă mai bine, însă, fără îndoială, tânărul Matthew va fi văzut de o lume întreagă datorită acestui accesoriu neobişnuit.

Podeaua unei clinici de nutriţie a cedat sub greutatea pacienţilor
Podeaua clădirii în care se desfăşoară programului Weight Watchers, într-un orăşel din Suedia, s-a afundat în mod inexplicabil sub greutatea unui grup de 20 de membri, informează site-ul zigonet.com. Weight Watchers este un program dedicat persoanelor supraponderale, care sunt ajutate de specialişti în încercarea de a-şi controla greutatea şi de a slăbi. Toate persoanele care au fost implicate în incident sunt nevătămate, însă cauza accidentului rămâne deocamdată necunoscută. Participanţii se aflau în locul respectiv, aşteptând cuminţi să se cântărească, iar la un moment dat podeaua a cedat. „Podeaua s-a afundat într-unul dintre colţurile sălii şi de-a lungul pereţilor“, a povestit unul dintre martori. La puţin timp au apărut şi alte fisuri, iar restul podelei a cedat complet. În prezent, se desfăşoară o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale nefericitului incident.

Bar Rafaeli, boicotată de armata israeliană
Armata israeliană a iniţiat o campanie de boicotare a manechinului Bar Rafaeli şi a mărcilor de produse pe care aceasta le reprezintă, informează site-ul zigonet.com. Supermodelul, de origine israeliană, a solicitat autorităţilor să o înregistreze drept rezident străin, pentru a fi scutită de plata anumitor taxe şi impozite. Mai mult decât atât, Bar Rafaeli s-a căsătorit doar pentru a putea evita efectuarea stagiului militar, care în Israel este obligatoriu pentru femei. Top modelul, cunoscut în principal pentru relaţia amoroasă pe care a avut-o cu actorul Leonardo DiCaprio, a devenit oaia neagră a ţării, iar armata israeliană a lansat numeroase atacuri la adresa ei. Acum, mai-marii armatei au solicitat cetăţenilor israelieni să boicoteze linia de lenjerie intimă pe care o promovează frumoasa Bar Rafaeli, în semn de protest faţă de încercarea acesteia de a fi scutită de impozitare.

Marii sportivi donează bani pentru Haiti
Fundaţia înfiinţată de ciclistul american Lance Armstrong a promis că va dona suma de 250.000 de dolari organizaţiilor caritabile care acţionează în prezent pentru ajutorarea statului Haiti, lovit de un cutremur devastator. Fostul câştigător al Turului Franţei se arată extrem de generos şi dornic să îi ajute pe cei aflaţi la ananghie şi chiar îşi îndeamnă admiratorii şi prietenii să îi urmeze exemplul. Tiger Woods, alt mare sportiv al lumii, căzut în dizgraţia publicului din cauza scandalurilor în care a fost implicat, încearcă să îşi salveze renumele şi a anunţat că va dona trei milioane de dolari fundaţiei Yele, înfiinţată de raperul de origine haitiană Wyclef Jean. Potrivit reprezentanţilor fundaţiei, fondurile pe care le va dona Tiger Woods vor fi folosite pentru construirea unui spital mobil în capitala haitiană Port-au-Prince, în regiunea cea mai afectată de seism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS