Ingrediente (pentru 4 porţii): 2 linguriţe de ulei de măsline, 4 cotlete de porc (fiecare de 125 g), 1/4 ceaşcă gem de caise, 2/3 ceaşcă de pesmet, 1/4 ceaşcă de pătrunjel tocat, 1/2 ceaşcă de supă de pui nesărată.
Mod de preparare: Preîncălziţi cuptorul la temperatura de 190°C. Încălziţi uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Puneţi cotletele şi prăjiţi-le câte 1-2 minute pe fiecare parte sau până când se rumenesc bine. Aşezaţi cotletele într-un singur strat, într-un recipient care poate fi introdus la cuptor (tavă sau vas de Jena) şi întindeţi gemul de caise peste carnea de porc. Separat, amestecaţi pesmetul şi pătrunjelul într-un bol mare. Presăraţi o parte din amestec deasupra gemului şi apoi turnaţi supa de pui pe fundul vasului. Daţi totul la cuptor, fără să acoperiţi recipientul, timp de 8-10 minute sau până când carnea de porc se pătrunde şi pesmetul devine auriu. Ca garnitură pentru acest preparat puteţi servi porumb fiert.
Cotlet cu gem de caise şi crustă de ierburi
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei