Horoscop

Autori


  Berbec    

Unele lucrări pe care nu le-aţi rezolvat vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evitaţi să luaţi decizii importante. Este o perioadă în care ar fi bine să ţineţi cont de intuiţie. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de dragoste. Înspre seară se întrevede o întâlnire cu o persoană care ocupă un loc special în viaţa dumneavoastră. Partenerul va avea unele realizări de care vă veţi bucura împreună.

 

  Taur

Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi parte de o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma ceva mai mult timp decât în mod obişnuit. Financiar, staţi bine, dar şi sentimental, căci spre seară veţi lua o cină romantică împreună cu persoana iubită.

  Gemeni

Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca o bună parte din timpul liber. Veţi fi însă recompensat de laudele pe care le veţi primi de la musafirii veniţi în vizită. Capacitatea de concentrare a energiilor vă va permite să vă organizaţi rapid în orice situaţie nou-creată, dar şi să vă bucuraţi de orice clipă de relaxare. Încercaţi să vă pregătiţi pentru mesele bogate de Sărbători, dar nu vă suprasolicitaţi organismul.

  Rac

Aveţi nevoie de un mediu liniştit şi nu prea vă găsiţi locul în atmosfera agitată de la serviciu. S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă distraţi aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul dumneavoastră pentru chestiunile sentimentale va fi destul de mare în această perioadă. Popularitatea dumneavoastră în cercul de prieteni va creşte şi n-ar fi exclus să faceţi o cucerire. Oricum, vi se vor face multe complimente.

  Leu

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dumneavoastră în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Vi se va da ocazia să reveniţi asupra unei decizii pe care aţi luat-o de mai mult timp şi care nu v-a prea adus beneficii. Este o zi favorabilă cumpărării de cadouri pentru cei dragi, aşa că nu mai pierdeţi timpul şi fructificaţi această şansă pentru a-i face fericiţi!

  Fecioară

Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Aveţi tendinţa să fiţi neîndemânatic şi să scăpaţi diverse obiecte din mână, aşa că mare atenţie cu lucrurile valoroase. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă. Este însă sigur că vă veţi descurca de minune. Prietenii vă vor face o invitaţie, pe care o veţi onora cu plăcere. Cheltuielile pe care le veţi face pentru divertisment vor fi destul de mari.


  Balanţă

Veţi avea ocazia să vă vedeţi cu rude mai îndepărtate pentru a pune la punct proiecte de interes comun. Ar putea să apară unele discuţii legate de bani; intervenţia unui prieten vă va salva de la o dispută obositoare. Timpul petrecut în compania celor apropiaţi vă va remonta. Prietenii de pe alte meleaguri vor fi cu gândul la dumneavoastră. La serviciu, încercaţi să depuneţi puţin efort pentru a nu fi sesizat de către superiori pentru lipsa de activitate.

 Scorpion

În această perioadă sunteţi ceva mai impulsiv, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a avea conflicte cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Evitaţi să vă exprimaţi prea apăsat punctele de vedere, căci orice discuţie vă poate accentua starea de agitaţie, de nelinişte. De asemenea, evitaţi consumul excesiv de cafea, alcool şi tutun. Nu duceţi lipsă de nimic, de bani, de dragoste şi aveţi timp să mergeţi în căutare de cadouri.

 Săgetător

Vă faceţi tot felul de planuri pe care aţi dori să le puneţi în practică, dar ar trebui să cereţi sfatul unui prieten de încredere, deoarece puteţi greşi cu uşurinţă. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa dumneavoastră de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri. Veţi face cheltuieli mari în compania persoanei iubite. Încercaţi să temperaţi spiritele şi să încheiaţi conflictele înainte de a fi prea târziu.

  Capricorn

Situaţia dumneavoastră financiară va înregistra o îmbunătăţire în această zi, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se va îndrepta în mod special interesul dumneavoastră. Anturajul joacă un rol important în manifestarea calităţilor de care daţi dovadă. Pe cât posibil, nu daţi curs impulsivităţii de moment. La serviciu, totul merge în limitele obişnuite, atmosfera este calmă, iar proiectele se desfăşoară în ritm normal.

  Vărsător

Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, în ciuda faptului că nu puteţi renunţa la tendinţa de a fi cicălitor. Sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate. Sunteţi, de asemenea, mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. Totuşi, evitaţi să vă lăsaţi condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greşi. Problemele de sănătate vă cam dau dureri de cap. Încercaţi să cereţi părerea unui specialist care să vă indice un tratament potrivit.

  Peşti

Nu este exclus să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia din proiectele dumneavoastră, dar nu trebuie să vă impacientaţi, se va găsi cineva să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încercaţi pe cât posibil să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să se deterioreze câte ceva. Stabiliţi-vă priorităţile financiare şi apoi mergeţi la cumpărături. Faceţi o listă cu ceea ce aveţi nevoie, aşa veţi scăpa de irosirea banilor.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 21 decembrie 2009

Actualitate

» Director nou la CE Turceni
» Oficial american: Ceauşescu nu ar fi trebuit executat, ci pus să stea la coadă toată viaţa
» Valentin Ceauşescu: Nu a fost o revoluţie sau un puci ci o mizerie
» Situatia drumurilor din Dolj
» Salvat cu elicopterul
» Se circulă pe drumul Pleniţa – Unirea
» Dolj: La un pas de moarte
» Un grup infracţional, din care face parte şi Genică Boerică, a fost trimis în judecată pentru un prejudiciu de 8 milioane de euro
» Preşedintele Băsescu a depus astăzi jurământul
» Situaţia stării drumurilor în judeţul Dolj
» Angajaţii olteni acceptă munca la negru
» Angajaţii SNLO, în concediu în perioada 24 decembrie – 11 ianuarie
» Autorităţile doljene au cazat 150 de persoane surprinse de viscol
» Moş Crăciun de la Poliţia Dolj
» Gorj: Primul caz de trichineloză
» Craiova: Incendiu la Restaurantul “777”
» Drumuri închise în Mehedinţi

Local

» Guvernul Boc are 15 miniştri
» Mutilată de doctori
» Apartamentele nu vor mai putea fi vândute fără certificate energetice
» Îngheţaţi pe stradă

Dolj

» Minimum 1.000 de lei şcoala de şoferi
» Iadul alb

Gorj

» Gorjenii preferă Sărbătorile în familie
» Zăpada ucigaşă
» S-a deschis sezonul sporturilor de iarnă la Rânca

Sport

» Gorjenii, cu Umbro din 2010
» Florin Costea refuză Steaua
» La Ştiinţa vine un străin
» Neagoe, reales la al treilea congres
» Alex Păcurar vrea la Universitatea lui Piţurcă
» Sfârşit de coşmar
» Barcelona a câştigat CM al cluburilor
» Dănciulescu a punctat din nou
» Marica a marcat pentru Stuttgart
» Trădaţi de lipsa de experienţă
» Uriaşii cormorani respectă campioana României

Bani & Afaceri

» Amenzi duble pentru munca la negru
» Un miliard de euro, investiţie în Petrom
» RDS loveşte din nou
» Fermierii vor credite pentru zootehnie
» Europa asfaltează potecile judeţene din Dolj

Magazin

» Bancul zilei
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Fereşte-te de radar!
» În curând, ne vom sătura doar cu mirosul alimentelor
» Poliţist sub acoperire (Man of the House)
» În lumea poeziei lui Silviu Gongonea
» Horoscop
» Scurte ştiri

Top