9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Bogdan Stelea, actor în „Efect 30“
Celebrul Bogdan Stelea îşi face debutul în actorie. Cunoscutul sportiv a filmat o scenă alături de Ana Maria Lazăr într-o librărie. Bogdan a interpretat propriul său rol.
Fostul portar al echipei naţionale de fotbal mărturiseşte că a fost emoţionat când a primit propunerea de a juca în „Efect 30“. „În momentul în care am aflat că producătorii s-au gândit la mine în mod special, m-am bucurat. Am jucat propriul rol, aşa că nu a fost greu deloc“, a mărturisit Bogdan Stelea.

Cârcotaşul Toni, Moş Crăciun de ocazie
De câţiva ani, în preajma Sărbătorilor de iarnă, Toni Tecuceanu lasă cârcotelile de o parte şi se îmbracă în costumul de Moş Crăciun. Cu desaga plină de cadouri, dar şi de momente artistice, Moş Toni merge prin casele românilor şi la petrecerile private. „Am pregătit o mulţime de momente artistice, de la monologul de Crăciun până la pluguşorul de criză. Interpretez un personaj care se numeşte «Criza financiară» şi care este îmbrăcat mai zdrenţăros. Cei care nu ştiu despre ce este vorba sunt tentaţi să mă dea afară, pentru că arăt exact ca un cerşetor. Nu lipsesc nici momentele personalizate, în care petrecăreţii sunt introduşi în scenariu. În plus, am o echipă de Moşi şi Crăciuniţe, gata să destindă atmosfera“, povesteşte Toni.

Monica Stan revine cu un nou sezon „High Life“
Un nou sezon al emisiunii „High Life“, realizată şi prezentată de Monica Stan, va debuta pe 20 decembrie, de la ora 21.30. După o absenţă de peste un an, în care a devenit fericita mămică a lui Carlo Nicolas, vedeta B1 revine cu un format mai dinamic şi spectaculos.
Emisiunea aduce foarte multe elemente noi, „High Life“ devine un show cu  public, cu band propriu, condus de Alin Pascal Cojocăriţa, şi invitaţi marcanţi care vin la o întâlnire de weekend, într-un cadru rafinat, special amenajat chiar pe pontonul restaurantului „La Gondola“. „Vreau să fac o radiografie complexă a high life-ului autohton şi să promovez adevăratele valori“, declară Monica Stan.

Roxana Vasniuc, mireasă pentru o zi
Roxana Vasniuc, prezentatoarea buletinului meteo de la Kanal D, a pozat recent pentru celebre case de modă specializate în rochii de mireasă de lux precum Pronovias, Demetrios, La Sposa, Benjamin Roberts, Maggie Sottero, Alfred Angelo şi mulţi alţii, fiind aleasă imaginea lor pentru România. Vedeta a îmbrăcat numeroase rochii de mireasă şi a intrat pentru o zi în atmosfera de poveste a celei mai frumoase zile din viaţa unei femei, ziua nunţii. „A fost cea mai emoţionantă şedinţă foto la care am participat vreodată. A fost pentru prima dată în viaţa mea când am purtat o rochie de mireasă şi am visat cu ochii deschişi la ziua când voi fi în faţa altarului alături de alesul inimii mele“, mărturiseşte Roxana.

Avatar, Piraţii din Caraibe 3 şi Cleopatra, cele mai scumpe filme din istoria cinematografiei
James Cameron doboară un nou record cu „Avatar“, cel mai scump lungmetraj din istorie, cu un buget estimat între 300 şi 500 de milioane de dolari, potrivit unui top „Les Echos“, următoarele locuri fiind ocupate de „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii“ şi „Cleopatra“ lui Mankiewicz.
Cel de-al treilea episod al aventurilor căpitanului Jack Sparrow, turnat în 2007, a costat aproape 300 de milioane de dolari, în vreme ce „Cleopatra“ lui Joseph Mankiewicz, cu Liz Taylor în rolul reginei egiptene, a costat 44 de milioane de dolari în anul lansării, 1963, ceea ce ar echivala acum cu 290 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS