7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpumă de ciocolată albă cu bomboane

Spumă de ciocolată albă cu bomboane

Ingrediente (pentru 8 porţii): 250 grame de bucăţele de ciocolată albă, 3 ouă, 1 linguriţă de esenţă de vanilie, 55 grame de zahăr pudră, 300 ml de frişcă întărită, 300 grame de bomboane de ciocolată albă.
Mod de preparare: Topiţi ciocolata utilizând metoda bain-marie. După ce s-a topit, luaţi recipientul de pe foc şi amestecaţi ciocolata până se omogenizează, apoi lăsaţi-o la răcit. Între timp, separaţi albuşurile de gălbenuşurile de la 2 ouă. Amestecaţi gălbenuşurile, celălalt ou întreg, esenţa de vanilie şi 2 linguri de zahăr şi bateţi-le până când compoziţia se îngroaşă. Adăugaţi ciocolata topită şi frişca în amestecul de ouă şi amestecaţi totul până când compoziţia se omogenizează. Separat, bateţi spumă albuşurile de ou cu restul de zahăr pudră. Încorporaţi totul în compoziţia anterioară, lăsând ingredientele să se amestece de la sine. Puneţi spuma într-un bol mai mare şi adăugaţi apoi bomboanele de ciocolată. Serviţi desertul după ce l-aţi lăsat în prealabil la răcit timp de 4-6 ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS