Ingrediente (pentru 8 porţii): 250 grame de bucăţele de ciocolată albă, 3 ouă, 1 linguriţă de esenţă de vanilie, 55 grame de zahăr pudră, 300 ml de frişcă întărită, 300 grame de bomboane de ciocolată albă.
Mod de preparare: Topiţi ciocolata utilizând metoda bain-marie. După ce s-a topit, luaţi recipientul de pe foc şi amestecaţi ciocolata până se omogenizează, apoi lăsaţi-o la răcit. Între timp, separaţi albuşurile de gălbenuşurile de la 2 ouă. Amestecaţi gălbenuşurile, celălalt ou întreg, esenţa de vanilie şi 2 linguri de zahăr şi bateţi-le până când compoziţia se îngroaşă. Adăugaţi ciocolata topită şi frişca în amestecul de ouă şi amestecaţi totul până când compoziţia se omogenizează. Separat, bateţi spumă albuşurile de ou cu restul de zahăr pudră. Încorporaţi totul în compoziţia anterioară, lăsând ingredientele să se amestece de la sine. Puneţi spuma într-un bol mai mare şi adăugaţi apoi bomboanele de ciocolată. Serviţi desertul după ce l-aţi lăsat în prealabil la răcit timp de 4-6 ore.
Spumă de ciocolată albă cu bomboane
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei