11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Trebuie să faceţi faţă unei situaţii mai dificile la locul de muncă, pentru că este nevoie de atenţie distributivă şi de calm. Dacă aveţi de-a face cu nişte clienţi şi contactul cu aceştia este direct, bazaţi-vă pe ţinută, tonul vocii şi cunoştinţele acumulate. Toate vor conta pentru a-i convinge de valoarea serviciilor oferite de instituţia în care lucraţi.

 
  Taur
Aveţi din ce în ce mai multă treabă, ceea ce vă oboseşte peste măsură şi vă stresează, din cauză că nu mai dormiţi decât câteva ore. Pe de altă parte, ceea ce faceţi este extrem de antrenant, aveţi parte de experienţe noi, vi se deschid mai multe căi şi toate vi se par la fel de frumoase. Profitaţi de această perioadă şi experimentaţi, dând tot ce aveţi mai bun.

 
  Gemeni
Urmează să începeţi o nouă şcoală, să faceţi un curs de pregătire sau să aveţi parte de o experienţă profesională care implică acumulare de noi informaţii şi testarea aptitudinilor. Sunteţi entuziast şi vă pregătiţi pentru acest lucru.

  Rac
Faceţi în aşa fel încât ceea ce iese din mâinile dumneavoastră să fie ireproşabil. Daţi dovadă de seriozitate şi de profesionalism la locul de muncă, iar acest lucru nu poate să-l conteste nimeni. Bazaţi-vă mai mult pe forţele proprii decât pe sprijinul din partea celorlalţi. Spre seară, vă bucuraţi de câteva ore frumoase în compania persoanei iubite.

  Leu
Sunteţi irascibil şi simţiţi nevoia să staţi singur, să vă vedeţi de treburi nestingherit. Dacă totuşi cineva vă caută compania sau încearcă să vă vorbească, fiţi deschis şi aveţi grijă să nu jigniţi cu atitudinea dumneavoastră ofensivă. Este posibil să ajutaţi o persoană din anturaj, dându-i un sfat bun. Pentru acest lucru trebuie să fiţi comunicativ.

  Fecioară
Aveţi nevoie de cineva apropiat, care să vă ofere nişte sfaturi legate de viaţă, în general. Dacă această persoană este mai mare ca dumneavoastră, cu atât mai bine. O discuţie cu ea ar putea să vă dezvăluie lucrurile într-o altă lumină şi astfel să vă daţi seama ce este de făcut.

  Balanţă
V-aţi obişnuit ca la serviciu să vă aşteptaţi la tot felul de surprize din partea superiorilor. Însă, când lucrurile încep să devină dramatice, vă puneţi problema dacă este cazul să mai rămâneţi într-un loc unde nu vă puteţi baza pe nimic stabil mai mult de câteva luni. Aveţi suficientă experienţă şi prestanţă pentru a vă asigura un viitor mai bun.

 Scorpion
Aveţi parte de sarcini care vor fi destul de dificile chiar şi pentru dumneavoastră, care sunteţi un lider. Este indicat să faceţi planuri de acum, pentru a avea destul timp să strângeţi o echipă de nivelul dumneavoastră. Doar aşa cei din jur vor fi la fel de profesionişti, veţi comunica mai uşor cu ei şi le veţi putea cere să facă tot ce vă doriţi.

 Săgetător
Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să priviţi lucrurile obiectiv. Cu cât vă opuneţi tendinţei de a vă lăsa dus de sentimente, cu atât va fi mai bine pentru dumneavoastră. În cazul în care aveţi unele neînţelegeri la locul de muncă, trebuie să daţi dovadă de răbdare şi să ascultaţi şi părerea celui de lângă dumneavoastră.

  Capricorn
Este bine să fiţi circumspect cu persoanele care încearcă să vă dea tot felul de explicaţii detaliate azi. În cazul în care vă bazaţi pe acestea pentru rezolvarea împreună a unui proiect, cel mai sănătos este să luaţi frâiele în mâini şi să duceţi dumneavoastră la bun sfârşit ceea ce este de făcut.

  Vărsător
Vă petreceţi ziua încercând să terminaţi mai repede treburile la serviciu, ca să vă rămână cât mai mult timp liber pentru persoana iubită. Chiar dacă vă bucuraţi de o relaţie fericită şi tot ce vreţi este să fiţi împreună, încercaţi să nu uitaţi de prietenii dumneavoastră, ca să nu primiţi reproşuri.

  Peşti
Vă este destul de greu să vă descurcaţi din punct de vedere financiar. Resursele dumneavoastră sunt pe sfârşite, dar v-aţi dori să puteţi să mai faceţi nişte cumpărături. Partenerul de viaţă sau familia vă poate ajuta în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS