11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu ştiţi cum să reacţionaţi în faţa unui eveniment care urmează să se petreacă în viaţa dumneavoastră. Când e vorba de timp, nu prea depinde de dumneavoastră, ci doar de forţe superioare, ca atare, acel moment va dura atât cât vă este dat, dar trebuie să vă bucuraţi cât mai mult de consecinţele pozitive ale acestei clipe.

 
  Taur
Aveţi plăţi mari de făcut şi, când verificaţi contul dumneavoastră, nu prea aveţi motive de bucurie. Treceţi printr-un moment de criză financiară nu pentru că aţi fi făcut un exces, ci pentru că numărul facturilor care vă aşteaptă depăşeşte rezervele dumneavoastră. Va trebui să le amânaţi pe cele care mai pot aştepta, dar, dacă aveţi şi dumneavoastră lista de datornici – prieteni care ar fi trebuit să vă dea nişte bani înapoi -, vă gândiţi că v-aţi putea baza pe ei.

 
  Gemeni
Banii sunt principala dumneavoastră preocupare de astăzi, pentru că aveţi multe facturi de adus la zi, dar, mai ales, multe cumpărături de făcut. Aveaţi în plan nişte investiţii masive, şi iată că a sosit momentul să le daţi startul. Tot ce aţi scris pe lista de cumpărături ţine de confortul casnic şi nu puteţi renunţa la nimic. De toate aveţi nevoie, important este să vă şi ajungă banii!

  Rac
Sunteţi distant faţă de persoana iubită, nu ştiţi să-i răspundeţi cu aceeaşi căldură la declaraţii, vorbe dulci şi invitaţii. Poate din prea multă timiditate, poate din teama de a nu fi înţeles greşit, preferaţi să-l lăsaţi pe partener să facă primul pas. Este şi o oarecare doză de neîncredere în atitudinea dumneavoastră, ţinându-l la distanţă ca să-i arătaţi că încă nu v-a cucerit. Mai are de luptat!

  Leu
Trebuie să mai îndulciţi tonul atunci când discutaţi cu persoana iubită pentru că sunteţi cam nervos şi vă enervaţi tocmai pe omul care nu are nimic cu dumneavoastră. De ce să-l răniţi pe el pentru necazurile pe care vi le-au făcut alţii? Să nu credeţi că nu are şi el problemele sale şi, totuşi, când vă vede, vă primeşte cu un zâmbet pe buze.

  Fecioară
Faceţi parte dintr-un colectiv, dar nici unul dintre coechipierii dumneavoastră nu vă inspiră încredere. Nu vă puteţi baza pe sprijinul lor, pentru că ei urmăresc doar propriile interese, fără să ţină cont de ceea ce le spuneţi. Dacă aţi putea să vă descurcaţi şi singur, aţi fi mult mai câştigat, dar sunt momente în care lucrul în echipă este obligatoriu.

  Balanţă
Atenţie la vorbele pe care le spuneţi, mai ales atunci când discutaţi cu persoanele cele mai dragi, pentru că azi sunteţi predispus la gafe greu de reparat. Îl puteţi răni cu o banală replică pe omul care vă iubeşte cel mai mult şi veţi suferi dumneavoastră după aceea că l-aţi jignit. Dacă aţi chibzui puţin înaintea fiecărei fraze, aţi putea evita momente penibile, deci, abţineţi-vă!

 Scorpion
Ar trebui să începeţi azi un proiect nou, dar vă lipseşte energia. Nu aveţi nici un chef, de fapt, nu sunteţi motivat de nimic concret ca să depuneţi mai multe eforturi. Dacă aţi putea pasa sarcinile altei persoane, aţi fi foarte mulţumit, numai că unele treburi sunt doar ale dumneavoastră şi, vreţi, nu vreţi, trebuie să vi le asumaţi. Veţi încerca să vă concentraţi, dar rezultatele vor fi sub aşteptări.

 Săgetător
Abia aşteptaţi un moment anume, anunţat pentru perioada următoare, când veţi întâlni prieteni dragi, rude de care vă e dor, persoane a căror prezenţa vă inspiră bucurie. Poate este vorba de o petrecere şi, deşi e început de săptămână, dumneavoastră deja visaţi la weekend, când vă veţi elibera de griji şi veţi ajunge într-un anturaj amuzant. Primiţi o veste promiţătoare cu privire la un eveniment ce urmează să se petreacă.

  Capricorn
Sunteţi nevoit să plecaţi la drum, pentru că este nevoie de dumneavoastră într-un loc îndepărtat, ca să rezolvaţi o problemă urgentă. Trebuie să lăsaţi alte activităţi deoparte, pentru a pleca spre destinaţia respectivă. Chiar dacă drumul în sine nu este un motiv de bucurie, măcar veţi duce la îndeplinire ceea ce vă aşteaptă la capătul acestei deplasări, ca să vă întoarceţi acasă liniştit.

  Vărsător
Amor, distracţie, flirturi, joacă, toate pot face din această zi un motiv de bucurie. Vă întâlniţi cu persoane care vă atrag şi, dacă sunteţi disponibil pentru o aventură sentimentală, nu veţi refuza nici o ocazie de a vă îndrăgosti. Da, poate fi doar o pasiune trecătoare, mâine nu va mai însemna nimic, dar pe moment vă simţiţi bine şi străluciţi.

  Peşti
Aveţi ac de cojocul celor care încearcă să vă mintă sau apelează la tertipuri pentru a vă destabiliza. Nu vă temeţi de rivalii invidioşi care bârfesc pe la colţuri, trag sfori şi spun despre dumneavoastră vrute şi nevrute! Dacă v-aţi câştigat succesul pe căi cinstite, nimeni nu vi-l poate lua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS