11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nimic nu vi se pare mai frustrant decât să staţi pe loc şi să aşteptaţi ca alţii să se mişte. Depindeţi de intervenţia altora şi dacă ei nu au nici o intenţie de a se implica, e normal să vă enervaţi. Nu aveţi ce face decât să staţi cuminte şi să aşteptaţi ca lucrurile să se reaşeze pe făgaşul normal şi să se reia ritmul firesc de evoluţie. Sunteţi la cheremul timpului sau al altor persoane care nu sunt prea grăbite, azi, doar dumneavoastră aţi vrea ca totul să înainteze mai rapid.

 
  Taur
Sunteţi foarte harnic, oriunde nimeriţi, vă găsiţi ceva de făcut. Acasă nu staţi locului nici o clipă, sunteţi pus pe fapte mari: faceţi curăţenie, reparaţi prin casă, trebăluiţi plin de energie prin bucătărie, cu o reală plăcere a muncilor domestice. Şi la serviciu sunteţi la fel de implicat, pentru că rezultatele eforturilor dumneavoastră se văd, probabil pentru că vă ocupaţi de unele sarcini fizice, vizibile, care sar mai repede în ochii şefilor. Aveţi motive de bucurie!

 
  Gemeni
Conservatorismul sau lenea unor colegi par să fie principalele obstacole ale acestei zile. Dumneavoastră le propuneţi planuri îndrăzneţe, moderne, originale, iar ei preferă lucrurile încetăţenite, aceleaşi din totdeauna, fără a aduce nici o schimbare în program, nu vă lăsaţi influenţat de comoditatea lor. Dacă aveţi altă viziune asupra lucrurilor, mergeţi înainte, nu vă întoarceţi înapoi, la nivelul celor demodaţi şi învechiţi care vă ţin companie.

 
  Rac
Avântul dumneavoastră este tăiat de un obstacol ce nu vă lasă să duceţi mai departe ce aţi început. Aţi investit multă energie în acest sens, credeaţi că totul evoluează bine, dar, iată că planurile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele din târg. Ceva neprevăzut intervine exact când eraţi mai implicat şi vă obligă ori să schimbaţi sensul, demonstrând concret că acesta nu duce unde doreaţi, ori să renunţaţi complet. Trebuie să vă eliberaţi de acest sens, pentru a începe altul nou.

  Leu
Primiţi veşti contradictorii, din surse diferite, şi nu ştiţi pe care să le credeţi. Unii vă transmit zvonuri, deocamdată neconfirmate, şi ar fi bine să nu le daţi crezare, până ce nu veţi primi o garanţie că merită luate în consideraţie. Intuiţia vă spune că nu sunt informaţii corecte, că ascund detalii care se vor modifica după o vreme şi deci mai bine mai aşteptaţi. O destăinuire de suflet din partea unui prieten intim vă pune pe gânduri.

  Fecioară
După o zi plină la serviciu, o discuţie cu soţul sau cu copiii, în jurul mesei, se va dovedi a fi cea mai potrivită. Vă remontaţi, vă relaxaţi numai acasă, vă odihniţi ca spre seară să vă simţiţi în formă excelentă pentru a le propune celorlalţi membri ai familiei un plan interesant pentru mâine. Probabil vă gândiţi la unele investiţii, la o excursie pentru zilele următoare şi propunerile dumneavoastră sunt primite cu braţele deschise.

  Balanţă
Veştile bune merită împărtăşite celorlalţi, deci căutaţi să vă înconjuraţi de oameni cu preocupări similare, care vor şti să aprecieze reuşita dumneavoastră. Ieşiţi în evidenţă prin ceva deosebit şi laudele care vin din mai multe direcţii vă motivează să ţintiţi şi mai sus, pentru că sunteţi capabil de mari reuşite.
Fiţi sigur însă că se vor ivi şi suficiente discuţii în contradictoriu care vor încerca să reducă succesul dumneavoastră la ceva cât se poate de comun, pentru că invidioşi apar oriunde!

 Scorpion
Banii se duc care încotro, nu numai pe proiecte apropiate dumneavoastră, ci sunteţi nevoit să trimiteţi o oarecare sumă de bani undeva în altă localitate, cu scopul de a rezolva unele probleme importante. Nu vă eschivaţi din faţa cheltuielilor, chiar dacă sunt mai mari ca de obicei, pentru că vă vei simţi foarte bine atunci când vă veţi vedea cu facturile achitate sau cu o investiţie deosebită la start. Dacă plecaţi la drum, luaţi-vă nişte bani în plus!

 Săgetător
Duşmanii apar de unde nici nu vă aşteptaţi, poate chiar persoana iubită se va dovedi a fi azi cel mai mare inamic, oferindu-vă o surpriză de proporţii care vă lasă fără replică. Momentele cele mai neplăcute provin de la persoanele care au o anumită putere asupra dumneavoastră (părinţi, şefi, soţ) şi care şi-o vor exercita în cele mai nepotrivite variante: crize de nervi, dorinţă de dominare, agresivitate verbală sau risc de trădare.

  Capricorn
Aţi ajuns la un termen-limită. Dar nu şi la rezultatul pe care l-aţi dorit, astfel încât finalul de etapă corespunde cu un eşec. Dacă aţi mai fi primit un răgaz, cât de mic, aţi fi reuşit să vă încadraţi mai bine în timpul pe care l-aţi avut la dispoziţie… Niciodată nu v-aţi mai simţit aşa stresat de timp ca acum, şi când sunteţi împins de la spate de trecerea timpului, e normal să faceţi greşeli. A venit, aşadar, vremea să spuneţi adio acestui drum, pentru că timpul a expirat.

  Vărsător
Aveţi de ce să fiţi mulţumit, visul dumneavoastră a ajuns într-un punct din care puteţi deja spune tuturor că e un succes. Vă simţiţi în al nouălea cer de fericire, vi se citeşte pe chip satisfacţia deplină, pentru că totul a evoluat aşa cum aţi dorit. Nici nu vă vine a crede ce bine s-au aşezat toate, dar acum înţelegeţi cum de s-a împlinit visul dumneavoastră: aţi crezut de la început în şansele de izbândă şi optimismul v-a ajutat să duceţi totul cu bine la capăt.

  Peşti
Totul pare să se strice sub ochii dumneavoastră şi, la originea acestui dezastru, a fost o eroare, o gafă infantilă pe care fie dumneavoastră, fie cineva din preajmă a făcut-o. Nu aţi fost atent la eventualele consecinţe nefaste ale gestului respectiv, iar acum, iată că apar primele semne ale eşecului. E greu de crezut că puteţi repara situaţia cu un dram de umor sau luând o figură nevinovată, pentru că urmările par să fie destul de supărătoare. Trebuie să o luaţi de la capăt!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS