17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi posibilitatea să faceţi, în viaţa sentimentală, schimbări majore, care vă deschid noi orizonturi şi care vă ajută să evoluaţi. În plan financiar, sunt posibile unele câştiguri. Aveţi şanse de realizare în plan profesional, însă pentru acest lucru va fi nevoie să vă canalizaţi atenţia asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante.

 
  Taur
Aveţi multe îndoieli şi nelămuriri în privinţa relaţiei de cuplu. Va trebui să iniţiaţi o discuţie cu persoana iubită pentru a încerca să rezolvaţi această situaţie. Dacă sunteţi singur, trebuie să profitaţi de toate ocaziile de a ieşi în lume, numai astfel puteţi cunoaşte alţi oameni. În plan profesional, acţionaţi energic pentru a vă duce la îndeplinire planurile.

 
  Gemeni
În familie vă confruntaţi cu neplăceri sau conflicte legate de părinţi. La serviciu însă, vă înţelegeţi foarte bine cu toată lumea şi vă bucuraţi de susţinerea colegilor pentru introducerea unor metode creative de lucru. Ideile pe care le exprimaţi acum sunt apreciate de toţi cei din jur. Dacă v-a lipsit intimitatea în viaţa de cuplu, planificaţi o vacanţă departe de casă împreună cu persoana iubită.

 
  Rac
Aveţi mai multe responsabilităţi profesionale decât de obicei şi va trebui să vă organizaţi foarte bine timpul pentru a face faţă. Semnarea unui contract cu o miză mare necesită foarte multă atenţie. S-ar putea ca o persoană să joace un rol de intermediar şi să vă ajute în tranzacţie. Atmosfera din viaţa de cuplu nu este ideală, relaţia cu partenerul dumneavoastră suferind schimbări serioase.

  Leu
Dacă sunteţi cumva singur, simţiţi nevoia să aveţi pe cineva cu care să împărţiţi bucuriile şi gândurile, o persoană care să vă înţeleagă şi să vă aprecieze aşa cum sunteţi. Aveţi şanse să o întâlniţi în curând. Este o zi bună pentru a petrece timpul liber cu prietenii dragi, alături de care să desfăşuraţi o activitate creativă. La serviciu vă achitaţi cu uşurinţă de sarcini.

  Fecioară
Acordaţi prioritate vieţii profesionale şi reuşiţi să vă impuneţi în echipa în care lucraţi. În timpul liber luaţi parte la o mulţime de întâlniri, reuniuni, petreceri şi ieşiri cu prietenii. Pentru că sunteţi o persoană foarte organizată, puteţi să vă împărţiţi cu succes între responsabilităţile profesionale, viaţa personală şi activităţile individuale.

  Balanţă
Este o zi caracterizată de neînţelegeri şi neplăceri. Astăzi nu vreţi sub nici o formă să faceţi vreo concesie cuiva. Dacă aveţi proiecte personale, va trebui să vă descurcaţi singur, pentru că rudele şi prietenii nu pot sau nu vor să se implice. Dacă aveţi o relaţie de cuplu solidă, există mari şanse să vă petreceţi în curând o vacanţă romantică.

 Scorpion
Aveţi probleme de sănătate care necesită un consult medical. Lucrurile nu sunt grave, însă este bine să cereţi opinia unui specialist şi să urmaţi tratamentul indicat. Această problemă nu vă împiedică să fiţi cât se poate de activ la serviciu. Faceţi tot posibilul pentru a păstra relaţii armonioase cu colegii de lucru! Buna înţelegere din cuplu depinde mult de starea dumneavoastră. Dacă vă tot schimbaţi starea de spirit, atunci partenerul nu va mai şti cum să se comporte cu dumneavoastră.

 Săgetător
Deşi apar schimbări fundamentale la locul de muncă, vă adaptaţi cu uşurinţă la noile condiţii. Cu banii însă nu staţi la fel de bine şi, dacă acţionaţi într-un mod imprudent, aveţi mari şanse să suportaţi consecinţe negative. Investiţiile majore sunt nerecomandate astăzi. În plan amoros, încercaţi să vă arătaţi afecţiunea.

  Capricorn
Reuşiţi să vă demonstraţi competenţele profesionale şi acţionaţi cu o dexteritate uluitoare, rezolvând orice situaţie la locul de muncă. Eforturile dumneavoastră pot fi recompensate în curând. Este o zi foarte bună şi pe plan financiar, cu şanse de câştig. Dacă apare cineva nou în viaţa dumneavoastră, veţi trăi alături de această persoană momente de profundă pasiune.

  Vărsător
Dacă aveţi nemulţumiri legate de persoanele din jurul dumneavoastră, trebuie să le daţi glas imediat. Cu cât strângeţi mai multe în dumneavoastră, cu atât veţi răbufni mai tare deoarece mai devreme sau mai târziu vă veţi manifesta dezaprobarea. La serviciu aveţi o mulţime de lucruri de făcut şi este destul de dificil să le împărţiţi.

  Peşti
Persoanele pe care le întâlniţi astăzi trebuie apreciate la adevărata lor valoare. Se poate însă ca astăzi să aveţi o perspectivă un pic prea personală şi să vă lipsească obiectivitatea. În plan profesional, deciziile pe care le veţi lua cu privire la proiectul la care lucraţi trebuie aprobate de superiori. Altfel se vor ivi conflicte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS