9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSecretele unei relaţii de durată

Secretele unei relaţii de durată

Aţi găsit bărbatul perfect? Felicitări! Însă, pentru ca această relaţie să dureze cât mai mult timp şi să vă satisfacă, trebuie să faceţi câteva eforturi.

Singure sau implicate într-o relaţie, toate femeile se simt ameninţate de acelaşi lucru: acela de a-şi pierde partenerul de viaţă. Nu există nici o reţetă – miracol pentru a vă păstra aproape bărbatul, însă, unele condiţii, dacă sunt respectate, favorizează menţinerea unui cuplu şi, deci, au efecte asupra sentimentelor unui bărbat. Vă prezentăm câteva trucuri indispensabile dacă vreţi să-l aveţi mereu aproape.

Atenţia
Primul sfat pe care vi-l putem da este să-i acordaţi atenţie bărbatului din viaţa dumneavoastră. La fel ca femeia, bărbatul are şi el nevoie să se simtă iubit, frumos, să fie susţinut şi apreciat. Nu se poate implica trup şi suflet într-o relaţie în care partenera sa este distantă şi nu-i arată nici un semn de afecţiune. Iar aceasta se manifestă nu doar prin gesturi tandre, ci şi prin cuvinte liniştitoare, spuse cu dragoste.
În plus, atenţia se manifestă şi prin curiozitate. Unui bărbat îi place să vă interesaţi despre ceea ce face, fie că este vorba de muncă, de viaţa de zi cu zi sau de orice alte activităţi. Puneţi-i întrebări, lăsaţi-l să vă vorbească despre pasiuni şi despre dorinţe şi veţi vedea mai multă strălucire în ochii lui. Pe scurt, un bărbat are nevoie să se simtă important, eficient şi valoros.

Complicitatea
Complicitatea este un element care permite sudarea unei relaţii, este un instrument care va determina durata mai mare sau mai mică a relaţiei. Un bărbat are nevoie să se simtă în siguranţă alături de partenera sa, iar acest lucru se câştigă prin complicitate. De fapt, a fi complice înseamnă să fiţi apropiat unul de altul, să ştiţi să vă distraţi împreună, să trăiţi cele mai frumoase lucruri împreună, pentru ca încrederea şi bunăstarea să se instaleze în cuplul dumneavoastră. Atenţie însă, nu trebuie să deveniţi cea mai bună prietenă a lui, iar relaţia să devină doar de prietenie sau platonică! Ideal ar fi să descoperiţi o pasiună comună şi să o împărţiţi cu partenerul de viaţă, pentru ca sentimentele să fie la fel de puternice şi ca plăcerea să ocupe un loc important.

Dorinţa
Aţi putea spune că, pentru un bărbat, dorinţa este un lucru banal. Dorinţa este ceva care trebuie căutat încontinuu. Să nu credeţi că, dacă vă iubeşte, vă va dori mereu şi în orice situaţie.
Cu alte cuvinte, dorinţa trebuie să vină din senzualitatea debordantă, fie prin gesturi, cuvinte sau din modul în care sunteţi îmbrăcată. În plus, un bărbat trebuie să simtă că şi dumneavoastră îl doriţi, că nu există decât el şi că o simplă privire a lui vă stârneşte cele mai nebunatice pofte.
Integrarea în anturajul lui
Pentru un bărbat, cercul său de prieteni este foarte important şi are mare nevoie de el. De aceea, este important să încercaţi să vă integraţi în anturajul său şi să vă înţelegeţi bine, pe cât posibil, cu aceste fiinţe care-i sunt atât de dragi. Acest anturaj este pentru el un fel de grădină secretă, iar faptul că intraţi aici cu el îl face fericit, pentru că nimic nu este mai neplăcut decât să fie nevoit să aleagă între prieteni şi iubita sa.
Pe de altă parte, prietenii lui există uneori dinainte de a vă cunoaşte pe dumneavoastră, iar aceştia îl pot cunoaşte mai bine. În acest caz, părerea acestor persoane este foarte importantă pentru el şi este indicat să vă apropiaţi de ei.

Gelozia, dar nu în exces
Un bărbat se simte în general flatat de o anumită formă de gelozie, deoarece îi permite să fie mai sigur de el şi să se simtă o fiinţă preţioasă, pe care dorim să-l păstrăm alături de noi. Totuşi, o gelozie excesivă sau obsesivă este, de cele mai multe ori, sufocantă pentru el şi îi face să fugă. Cea mai simplă soluţie este să aveţi încredere în el, chiar dacă nu este întotdeauna aşa de simplu. Trebuie să fiţi conştientă că numai dragostea lui pentru dumneavoastră îl poate împiedica să nu calce strâmb. Să nu credeţi că dacă-l controlaţi şi-l ţineţi din scurt este numai al dumneavoastră. Din contră. Nu puteţi avea nici un control absolut, aşa că de ce să nu profitaţi de relaţia pe care o aveţi?

Respectul reciproc
Respectul reciproc este cheia împlinirii unui cuplu. Este normal ca partenerul dumneavoastră să aibă o grădină secretă şi unele lucruri pe care nu doreşte să le etaleze. Este important să-i respectaţi anumite alegeri care pot părea greu de acceptat, să vă respectaţi reciproc pasiunile, pe care nu este neapărat necesar să le împărţiţi. Nu trebuie să acceptaţi orice, dar singură trebuie să ştiţi care sunt limitele. Pe de altă parte, cuvântul „reciproc“ este esenţial. Nu se poate ca o singură persoană să se schimbe pentru binele celuilalt. Un cuplu se construieşte în doi, deci amândoi trebuie să trageţi în aceeaşi direcţie.

Fiţi voi înşivă

Sfaturile de mai sus nu trebuie respectate împotriva personalităţii dumneavoastră. Bărbaţilor le plac femeile care se disting de celelalte prin caracter şi personalitate. Nu se poate construi un model al „femeii perfecte“. De aceea, este important să rămâneţi voi înşivă pentru că, atunci când un bărbat s-a îndrăgostit de dumneavoastră, nu s-a îndrăgostit de ceea ce aţi putea deveni.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII