7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicătura de cunoaştere

Picătura de cunoaştere

Telefonul mobil şi infidelitatea
nu fac casă bună

O relaţie extraconjugală poate fi păstrată mai bine departe de tehnologie, potrivit unui studiu realizat de operatorul de telefonie australian Telstra, care a încercat să studieze raportul dintre infidelitate şi folosirea SMS-urilor.
Un sfert dintre utilizatorii telefoanelor mobile au descoperit, datorită SMS-urilor, că partenerii lor îi înşelau sau au auzit vorbindu-se de un caz de infidelitate prin acest mijloc de comunicare. Potrivit studiului, o persoană din cinci a trimis un mesaj destinat partenerului sau iubitului, greşind însă destinatarul.
Studiul, realizat luna trecută pe un eşantion de 1.200 de utilizatori, arată că SMS-ul este mijlocul de comunicare preferat de 30 la sută dintre australieni.
„SMS-urile au devenit indispensabile în viaţa de zi cu zi“, spune Glenice MacLellan, director la abonamente la Telstra.
40 la sută dintre utilizatori trimit cel puţin şapte SMS-uri pe zi, în special femeile, care le folosesc pentru a ţine legătura cu partenerii lor. Un australian din patru foloseşte acest mijloc de comunicare pentru a anunţa o naştere, iar unul din cinci pentru a-şi informa apropiaţii despre o promovare profesională.
15 la sută dintre australienii care au participat la sondaj mărturisesc că ar putea trimite mesaje de la o înmormântare, o căsătorie sau un botez, iar 14 la sută spun că au trimis deja un SMS dintr-o biserică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS