19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Aur la distribuitoarele automate

Locuitorii Germaniei vor putea, în curând, să cumpere aur la fel de uşor ca o sticlă de suc sau un baton de ciocolată, datorită distribuitoarelor automate de metale preţioase instalate aproape în toate oraşele ţării.
Societatea TG-Gold-Super-Markt intenţionează să introducă pe piaţă aproape 500 de maşini în mai multe locaţii din ţară, în special în gări şi aeroporturi. Compania, cu sediul la Stuttgart, se bazează pe interesul populaţiei de a cumpăra aur, considerat dintotdeauna ca fiind o valoare puternică, mai ales de la începutul crizei economice. Aurul din distribuitoarele automate va fi cu aproximativ 30 la sută mai scump decât cele mai mici preţuri de pe piaţă, iar preţurile vor fi actualizate frecvent. Pentru prototipul instalat în aeroportul din Frankfurt, un lingou de 1 gram de aur costă 30 de euro, iar unul de 10 grame valorează 245 de euro.

Limp Bizkit va concerta la Arenele Romane

Limp Bizkit va concerta duminică, 28 iunie pentru prima dată în România, la Bucureşti.
Deşi iniţial evenimentul trebuia să aibă loc pe Stadionul „Arcul de Triumf“, locaţia a fost ulterior schimbată. Fanii Limp Bizkit sunt aşteptaţi pe 28 iunie, la Arenele Romane din Capitală. Concertul este inclus în turneul din această vară al trupei, „Unicorns N’ Rainbows Tour 2009“.
Formaţia Limp Bizkit este populară în rândul americanilor, având numeroase premii muzicale şi milioane de discuri vândute. Au semnat coloana sonoră pentru filme precum „Mission Impossible II“, cu Tom Cruise, sau „Gothika“, având-o în distribuţie pe Halle Berry. Au călătorit în jurul lumii, iar piesele lor de succes precum „Behind blue eyes“, „Take a look around“, „Nookie“ au ocupat locuri fruntaşe în clasamentele muzicale americane.

Marius şi single-ul „Rain“ sunt pe locul întâi în Rusia

La doar câteva luni de la lansarea lui în Rusia, Marius şi single-ul „Rain“ au ajuns pe locul întâi în topul difuzărilor de la Hit FM, unul dintre cele mai importante radiouri ruseşti. Dacă în urmă cu câteva luni Marius şi primul său single, „Rain“, se aflau pe primele locuri în topurile radiourilor din România şi Polonia, în prezent piesa conduce clasamentul hiturilor din Rusia de o săptămână şi promite să rămână acolo pentru mult timp. După Polonia, MediaPro Music a licenţiat de curând întreg proiectul Marius – „By Myself“ şi în Rusia, iar următorul teritoriu interesat de el este Japonia. În prezent, artistul este în plină campanie de promovare naţională a celui de-al doilea single, „Obsession“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS