Ingrediente: 1 conservă cu boabe de fasole albă (500 g), 200 g de fasole verde, 6 cepe albe mici, o tijă de ţelină, 250 g de file de macrou afumat, 5 linguri cu ulei de măsline, 2 linguri cu oţet din vin, 100 g fulgi de nucă de cocos, sare, piper proaspăt măcinat.
Mod de preparare:
Scurgeţi fasolea boabe într-o strecurătoare. Tăiaţi codiţele şi îndepărtaţi aţele fasolei verzi, apoi fierbeţi circa 12 minute într-o oală mare cu apă clocotită, în care aţi pus şi un praf de sare. Scurgeţi apoi fasolea, treceţi-o printr-un jet de apă rece şi lăsaţi-o din nou la scurs. Curăţaţi cepele albe şi tăiaţi-le subţire, pe lungime. Tăiaţi, de asemenea, mărunt tija de ţelină. Într-o salatieră, puneţi fasolea boabe şi cea verde, nuca de cocos, cepele albe tăiate şi ţelina. Amestecaţi totul cu grijă. Preparaţi apoi sosul: puneţi într-un bol uleiul de măsline, oţetul din vin, un vârf de sare şi un praf de piper măcinat. Omogenizaţi şi turnaţi compoziţia peste legume, în salatieră, şi amestecaţi uşor. Desfaceţi fâşii din fileul de macrou afumat şi aşezaţi-le în centrul salatei. Puteţi înlocui fileul de macrou cu pui afumat, tăiat subţire.
Salată de cocos cu macrou afumat
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei