11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dragostea şi raţiunea intră, cumva, în contradicţie, pentru că dumneavoastră apreciaţi lucrurile după sentimentele pe care vi le inspiră, pe când celălalt trece totul numai prin prisma raţiunii. Se poate găsi o cale de mijloc între cele două, pentru că una fără alta nu se poate.

 
  Taur
Aveţi motiv de sărbătoare, pentru că aveţi alături oameni veseli care se bucură pentru dumneavoastră. Tocmai aţi atins un apogeu al planurilor dumneavoastră şi simţiţi nevoia să împărtăşiţi fericirea cu ceilalţi, care – fără pic de invidie – vă vor felicita şi vor aprecia reuşita.

 
  Gemeni
Munca dumneavoastră se apropie de sfârşit, dar sunteţi încă pe ultima sută de metri, pentru a recapitula paşii parcurşi. Aveţi noroc de colaboratori implicaţi, care sunt conştienţi de importanţa acestui final de etapă, şi îşi aduc aportul cu seriozitate pentru a vă ajuta să puneţi punct acestui capitol.

 
  Rac
Vă demonstraţi dragostea prin fapte, nu prin vorbe, pentru că sunteţi un om pragmatic, care nu se lasă furat de declaraţii mieroase. Mai degrabă faceţi ceva concret pentru cel drag, gest care-i arată cât de mult înseamnă în viaţa dumneavoastră, iar angajamentele pe care vi le luaţi faţă de el nu lasă loc de suspiciune.

  Leu
Persoana iubită nu este alături de dumneavoastră, a fost nevoită să plece la drum, iar dorul pe care i-l purtaţi, de departe, devine copleşitor. Păstraţi legătura de la distanţă pe cât posibil, dar nu e acelaşi lucru ca atunci când sunteţi alături, de aceea aproape că veţi fi gata să urcaţi în primul tren ca să ajungeţi acolo unde se află.

  Fecioară
Unii vă descriu viitorul în lumini foarte bune şi vor să vă convingă să credeţi la fel, dar dumneavoastră abordaţi o atitudine distantă, ca şi cum nu v-ar afecta deloc planurile lor de viitor. Parcă nu vă privesc personal şi de aceea staţi detaşat, fără să vă implicaţi, ca şi ceilalţi, sau poate aşteptaţi mai întâi să vedeţi încotro bate vântul şi abia apoi să decideţi dacă merită să vă implicaţi sau nu.

  Balanţă
Sunteţi mulţumit de rezultatele concrete la care aţi ajuns, dar şi mai satisfăcut că aţi avut alături un grup de colegi de încredere, pe care v-aţi putut baza, ca să ajungeţi, împreună, la succes. Roadele muncii colective se văd, deci aveţi de ce să fiţi cu toţii mândri de ceea ce aţi realizat prin unirea forţelor. Împreună aţi muncit, tot împreună sărbătoriţi reuşita.

 Scorpion
Ca să vă eliberaţi de griji, mai trebuie să treceţi printr-un ultim tur de forţă, deloc uşor, deci pregătiţi-vă pentru o confruntare dură, alături de concurenţi puternici. De voinţa dumneavoastră depinde cât de bine depăşiţi acest hop, pentru că lăsând totul la voia întâmplării, fără să puneţi umărul, nu se va schimba nimic.

 Săgetător
Intraţi în contact cu persoane care au o influenţă aparte asupra psihicului dumneavoastră: ori vă intimidează, ori vă emoţionează profund, de aceea vă e greu să vă controlaţi emoţiile. Nu e genul dumneavoastră să fiţi atât de sensibil, pentru că ştiţi să vă disimulaţi bine slăbiciunile sau temerile.

  Capricorn
Rutina vă omoară, nu suportaţi să vă ocupaţi de aceleaşi sarcini arhicunoscute de care v-aţi plictisit, dar, deocamdată, nu apare nimic nou în program. Trebuie să vă ocupaţi de nişte probleme urgente care vă ţin pe loc, dar, dacă nu le găsiţi acum rezolvarea, nu veţi putea trece la o etapă superioară în planurile dumneavoastră.

  Vărsător
Aveţi un efect pozitiv asupra celor din jur, pentru că îi mobilizaţi foarte bine în activităţi noi şi îndrăzneţe. Aveţi alături oameni care vă seamănă, care au aceeaşi motivaţie către succes şi aceleaşi rezerve de energie, ca atare, împreună, sunteţi capabili de mari reuşite. Totul e ca din această confruntare de forţe să nu iasă şi conflicte, pentru că orgoliile celor implicaţi, ca şi ale dumneavoastră, sunt mari şi fiecare vrea să fie lider.

  Peşti
Nu resimţiţi nici un progres în acţiunile la care munciţi deja de multă vreme, atât pentru că sunteţi genul de om meticulos ce le face pe toate lent şi sigur, cât şi pentru că aveţi alături colaboratori la fel de prudenţi. Dacă nimeni nu se avântă spre schimbare, este şi normal ca lucrurile să treneze, dar veţi descoperi că acest ritm extrem de lent este în avantajul dumneavoastră. Încetul cu încetul, se clădesc proiecte majore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU