14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Perne „patrupede“
Animalele se pot dovedi, în multe cazuri, cei mai buni prieteni ai omului. Dacă sunt tratate aşa cum se cuvine, ele pot marca atât de mult viaţa stăpânului, încât acesta nu vrea să renunţe la fidelul patruped nici măcar la plecarea acestuia din lumea celor vii. În astfel de situaţii, un mare ajutor vine din partea societăţii Soft-Hearted, cu sediul în Naples, Florida, care a lansat pe piaţă un produs original. Este vorba de perne, care pot fi umplute cu resturile animalului decedat, fie că e vorba de un câine, de o pisică, de un iepure, o reptilă sau un hamster. Din motive evidente, ineditul articol nu permite conservarea întregului cadavru, ci doar cenuşa animalului. Pentru a evita eventualele incidente, cenuşa este păstrată într-un buzunar special, aflat în interiorul pernei.

În pat cu un boa

Un american a avut neplăcuta surpriză să se trezească în pat cu un şarpe boa. Kareem Lewis, un adolescent de 18 ani, care locuieşte în New York, s-a trezit duminică dimineaţă faţă în faţă cu un şarpe uriaş, care măsura peste trei metri. Din fericire, reptila nu era înfometată, ci doar s-a limitat să se târască pe trupul tânărului, astfel că acesta s-a ales doar cu o sperietură pe cinste. El a început să urle, trezindu-şi părinţii, care au intrat în cameră şi au reuşit să îndepărteze reptila. La faţa locului a fost chemată şi poliţia, care a luat „intrusul“.  

Sonique, diagnosticată cu cancer la sân
Cunoscuta solistă DJ Sonique, pe numele său adevărat Sonia Clark, devenită celebră datorită unor hituri precum „It feel so good“, „Alive“, „Sky“ sau „Can’t Make Up My Mind“, a fost diagnosticată cu cancer la sân. Vedeta urmează să se opereze la o clinică din Harley Street, Londra. Ea a fost nevoită să îşi anuleze concertul pe care urma să îl  susţină în cadrul Festivalului Danube Island, din Austria, săptămâna viitoare. Sonique se alătură astfel vedetelor Kylie Minogue, Sheryl Crow, Anastacia, Cynthia Nixon, Olivia Newton-John sau Christina Applegate, care în trecut s-au luptat cu acest tip de cancer.

Leonardo DiCaprio, în lumea jucătorilor profesionişti de pocher
Actorul american Leonardo DiCaprio va juca într-o peliculă despre universul jucătorilor de pocher on line. După cum informează agenţia de presă Reuters, filmul va fi produs de studiourile Paramount Pictures şi are la bază un scenariu scris de Brian Koppelman şi David Levien. Aceştia au semnat şi scenariul filmului „Rounders“ (1998), cu Edward Norton şi Matt Damon în rolurile unor talentaţi jucători de pocher. Pentru moment, producătorii de la Paramount nu au stabilit titlul pentru acest film şi nu au oferit detalii despre intriga viitoarei pelicule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS