11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Căsătorie în spaţiu
Doi americani pasionaţi de călătoria în spaţiu vor să devină primii din lume care îşi vor uni destinele plutind în imponderabilitate, informează site-ul lefigaro.fr. Noah Fulmor şi Erin Finnegan au ales să se căsătorească într-un Boeing 727 adaptat pentru a crea iluzia unei călătorii în spaţiu. Avionul va decola de la Centrul Spaţial Kennedy din Florida. Viitorul mire îi va oferi iubitei sale un inel de logodnă făcut din fragmente dintr-un meteorit, care a căzut pe Terra în urmă cu 30.000 de ani. Căsătoria va fi oficiată pe 20 iunie, iar invitaţii vor plăti 4.000 de euro fiecare pentru a avea privilegiul să asiste la această ceremonie originală.

La cârciumă, călare pe zebră
Un britanic din Dorset a găsit o modalitate ingenioasă de a scăpa de nesuferitele testări pentru consumul de alcool: bărbatul se deplasează călărind o zebră. După cum informează site-ul zigonet.com, Bill Turner a cumpărat de curând un pui de zebră de 14 luni, plătind peste 5.000 de euro. Fost dresor de cai, britanicului i-au fost suficiente trei săptămâni pentru a obişnui zebra să suporte şaua şi să se lase călărită. Acum, Bill Turner poate să meargă liniştit la cârciuma din oraş folosind acest mijloc de transport neobişnuit, fără să îi fie teamă că ar putea fi oprit de poliţie şi testat sau amendat pentru consum de alcool.

Whitney Houston revine pe scenă în septembrie
Whitney Houston a anunţat că este în mod oficial gata să revină pe scenă. Potrivit site-ului starpulse.com, artista urmează să îşi lanseze noul album la începutul lunii septembrie a acestui an. Cântăreaţa lucrează de doi ani la cel de-al şaptelea album al său, primul după cel din 2003 – intitulat „One Wish: The Holiday Album“, iar cu câteva luni în urmă a făcut „pregătirea“ pentru revenirea sa în lumea muzicii pop, urcând pe scenă la gala organizată înainte de decernarea premiilor Grammy. Viitorul album al lui Whitney Houston se pare că se va numi „Undefeated“ şi este gata încă din luna mai, iar data de lansare a CD-ului va fi 1 septembrie.

Natasha Henstridge, indecisă în privinţa locului nunţii
Natasha Henstridge are o dilemă în ceea ce priveşte nunta sa: nu se poate hotărî asupra locului unde îşi va uni destinele cu iubitul său. Potrivit site-ului starpulse.com, actriţa, care este logodită cu muzicianul scoţian Darius Danesh, are în vedere câteva locuri, printre acestea numărându-se şi ţara natală a viitorului mire. „Încă nu ne putem hotărî, dar vrem să organizăm o ceremonie pe plajă, la care să participe familia şi prietenii apropiaţi“, a explicat actriţa. Natasha nu ştie locul nunţii, dar este hotărâtă în privinţa a ceea ce vor face după. „Vom da o petrecere în Newfoundland, locul meu de baştină, apoi vom organiza o petrecere cu temă persană în Scoţia“, a povestit entuziasmată actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS